2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 12:30

3.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovice zaváhaly s Dobkovicemi


Branky


0

Na hostovické hřiště zavítal ve třetím kole nováček soutěže SK Dobkovice. Hostující hráči se v úvodních kolech prezentovali slušnými výkony. Na body to ale ani v jednom případě nestačilo. Na druhou stranu domácí hráči vstupovali do zápasu s plným bodovým ziskem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí hráči přišpendlili soupeře k jejich pokutovému území a vytvářeli si mnoho brankových příležitostí. V 19.minutě se po rohovém kopu a následné skrumáži nejlépe zorientoval Lank a poslal Hostovice do vedení. Domácí hráči další šance v prvním poločase ale nedokázali využít. Hostující brakář Vlk se rozchytal k výbornému výkonu. To dokázal ve 30.minutě, kdy dostali domácí výhodu pokutového kopu. Vlk vystihl Lankův úmysl a penaltu vyrazil. Domácí hráč nezvládl ani následnou dorážku a přestřelil.

 

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji naopak hosté. Jejich snahu ale zmrazil v 50.minutě Černhorský, jenž po dalším rohu poslal domácí do dvoubrankového vedení. Kdo čekal, že tento okamžik hosty zlomí tak byl překvapen. Hostující hráči dál neúnavně bojovali a jejich snažení nakonec přineslo úspěch. Půl hodiny před koncem zápasu, napřáhl z uctivé vzdálenosti Šmacl a jeho štiplavou střelu zastavila až síť za Koželuhem.

 

Za malý okamžik navíc domácí zahráli rukou ve vápně a Příhonský si s penaltou poradil zkušeně. Hostující hráči byli na koni. Naopak na domácích ležela deka, kterou do konce zápasu ze sebe nedostali. Kalich hořkosti si domácí vypili do dna v poslední minutě zápasu. Po rohovém kopu se nejlépe ve vápně zorientoval Štol, jenž využil chyby domácího brankáře a definitivně dokonal obrat. 

 

Dobkovice dokázaly po dokonalém obratu vyloupit Hostovice a získali svoje první tři body. Navíc tak ukončily domácím hráčům skvostnou sérii 13ti vyhraných zápasů v řadě.

 

Autor: Jaroslav Dvořák



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Roman Löffler (vedoucí): Utkání se mi těžko hodnotí. Prohráli jsme si to v prvním poločase, kdy jsme dominovali a vytvořili si spoustu příležitostí. Druhý poločas jsme nezvládli a když soupeř srovnal tak jsme už neměli odpověď. Dostat navíc rozhodující gól v poslední akci zápasu, to by se nemělo stávat. Doufám, že se poučíme a zvládneme teď těžký zápas v Chuderově.




Sestavy


SK Hostovice
J. Koželuh [-] - J. Dvořák [-] , P. Sibal [-] , P. Mecl [-] - J. Langer [-] , M. Novák [-] , M. Křesánek [-] , A. Černohorský [-] - P. Lank [-] , M. Tipan [-] , J. Štolba [-]

SK Dobkovice
L. Vlk [-] - M. Štol [-] , R. Štol [-] , D. Příhonský [-] , J. Šmalcl [-] , D. Kutzler [-] , P. Doksanský [-] , P. Veselý [-] (58. J. Řeháček [-] ) , T. Dyrynk [-] (76. M. Popčák [-] ) , M. Doubek [-] , O. Línek [-]

ŽK: 60. J. Dvořák , 83. P. Mecl - 58. T. Dyrynk , 67. D. Příhonský , 90. M. Štol .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Maleček Martin - ZITKO Josef, BECHYNĚ Jáchym.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.