2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 10:00

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakub Pohanka v poslední minutě vyrovnal a v utkání Jívoví B s Tasovem se body dělily


Branky


0

Domácí Jakub Pohanka skóre utkání otevřel a v poslední minutě i uzavřel. Mezitím se dvakrát prosadil i hostující Tasov a body se mezi oba soupeře dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes převahu domácích se odcházelo do šaten za nerozhodného stavu

První poločas to byla zajímavá podívaná na obě strany, ovšem s větší převahou domácích, kteří jako již obvykle neproměnili plno šancí a vše korunoval neproměněnou penaltou Z. Šoukal. Výsledek 1:1 neodpovídal tedy rozhodně představám domácích a to po právu.

Jako jediný se za domácí se střelecky prosadil v 9. minutě Jakub Pohanka, za hosty v závěru poločasu vyrovnal Radim Adam.

Domácí Jakub Pohanka v poslední minutě vyrovnal

Druhý poločas to byla úplně jiná písnička a domácí mohli být rádi, že hosté se svými šancemi naložili podobně jako domácí v půli první. Od 60. minuty byla hra hlavně na domácí straně dost nepřesná a hosté měli hned několik 100% šancí. Výsledek 2:2 je pro Tasov nespravedlivý, ale míč je kulatý a začíná se za stavu 0:0.

Hosty chvíli po návratu z kabin poslal do vedení Daniel Procházka, ale domácím se v poslední minutě podařilo vyrovnat zásluhou druhé branky v utkání Jakuba Pohanky.



Sestavy


FC Santus Jívoví B
P. Pinkava [-] - M. Tvrdý [-] , M. Žíla [-] (46. J. Hošek [-] ) , A. Valenta [-] , J. Pohanka [-] , J. Hejtmánek [-] , S. Krejčí [-] , M. Žejšek [-] , Z. Šoukal [-] , M. Šoukal [-] , M. Mach [-]


Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - LÁZNIČKA Josef (N), HORKÝ Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.