Po divoké přestřelce si béčko Křižanova odváží bod z Křoví


Branky


44. J. Ráboň , 55. L. Koudelka , 87. R. Datinský - 58. L. Burian (p.) , 65. M. Burian , 90. M. Částek
1

Hostům se v utkání podařilo vymazat dvoubrankovou ztrátu. Přesto se domácí ocitli velmi blízko výhře, když se ujali vedeni tři minuty před koncem. Hostům, kteří hráli v závěru v oslabení, se i přesto povedlo v nastavení vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru první půle poslal domácí do vedení Jiří Ráboň

Bláznivý zápas sehráli hráči rezerv Křoví a Křižanova. Byť mohli být při pohledu na tabulku domácí vnimaní jako favorit zápasu, od začátku tahali za kratší konec. Hostující borci měli od začátku trvalou územní převahu, domácí hrozili pouze sporadicky - buď po rychlých kontrech, nebo po standardních situacích. Jejich zakončení ovšem postrádalo potřebnou kvalitu a vyložené šance se tak vyskytovaly pouze na hostujících kopačkách - v té největší prvního poločasu se hostující Sklenář mohl Prokeše zeptat, jakým způsobem by si přál dostat gól, výsledkem bylo jen nesmyslné plácnutí do míče z hranice vápna, k jejímuž zlikvidování potřeboval domácí brankář sotva položit se na zem. Vrcholem křižanovské nemohoucnosti pak byla 45. minuta, kdy za hostující obranu propadl míč, zmocnil se jej na hranici ofsajdového postavení vyskytující se Ráboň a poklidil míč k tyči. Domácí tak šli do kabin s vedením 1:0.

V bláznivém závěru srovnal Martin Král

Do druhého dějství se dala očekávat ještě větší křižanovská ofenziva, protože jejich náporu byl nakloněn i poměrně silný vítr, který byl od úvodních minut nedílnou součástí zápasu. Poměrně záhy si křižanovští vypracovali i 100% šanci na skórování, L. Burian ovšem vsadil na maximální razanci a nechal tím pouze vyniknout domácího Prokeše, který vytáhl první zákrok z kategorie “zázračných”. Zahanbit se nenechal ani hostující brankář, po rychlém kontru domácích střílel Koudelka do jeho protipohybu, Homola rukou první střelu reflexivně vyrazil, Koudelka však zcela nehlídán neměl problém vyražený míč poklidit do sítě a zvýšit s ohledem na vývoj zápasu šokující vedení domácích na 2:0. Hostům pomohla spolupráce bratří Burianů, výsledkem byl penaltový zákrok, tvrdá střela Leoše Buriana pod břevno Prokešovy brány a snížení na 2:1. Netrvalo dlouho a Martin, druhý ze sourozenecké dvojice Burianů, zajistil střelou mezi Prokešovy nohy dílčí remízu. S domácím týmem to v tu chvíli nevypadalo dobře, hosté ovšem nenašli dostatek sil na to, aby Křoví v této fázi zápasu “dorazili”. Největšími šancemi této sekvence byly Králova střela do břevna a Částkova zahozená šance z malého vápna. Osmělili se tedy opět domácí, umístěnou hlavičku k tyči ovšem na roh vyškrábl Homola. V 83. minutě po druhém “žlutém” zákroku musel opustit hřiště hostující Hladík, což poměrně brzy potrestali domácí třetím gólem – přečíslení tři na dva nedokázal odvrátit Pavlík, jemuž prošla nahrávka domácích pod nohou, osamocený mladík Datinský si pak věděl rady s vyběhnuvším Homolou a vrátil domácím vedení. Když už se zdálo, že hosté nebudou mít sílu na opětovné srovnání, zafungovala znovu spolupráce bratří Burianů, kdy Leošův přímý kop sice nepoklidil Martin přímo do sítě, dokázal ovšem vytvořit prostor svým spoluhráčům a jiný Martin, Král, zajistil dělení bodů vskutku divoké gólové přestřelky.



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov B
Petr Hladík: V první půli byla hra celkem poklidná, měli jsme dvě, možná tři vyložené šance. Ale největším ohrožením branky Křoví byl nakonec vlastní obránce, který hodně protáhl svého spoluhráče. Domácí svoji šanci využili. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit aktivně, ale po deseti minutách jsme znovu inkasovali. Poté jsme ale domácí zatlačili a podařilo se nám vyrovnat. Navíc jsme 2x s přispěním domácího brankáře trefili břevno. Po vyrovnání se začali probouzet i domácí a hrozili zejména rychlými kontry. Při jednom z nich jsem po faulu dostal druhou žlutou kartu a dohrávali „jsme“ v deseti. Domácím se sice podařilo přesilovku využít, ale v závěru se nechali zatlačit a v nastavení rozhodla o dělbě bodů záda M.Krále (nikoli M.Částka). Sice jsme vyrovnali až v nastavení a nebyli daleko od porážky, ale přesto ve mně převládá pocit, že jsme dva body ztratili a měli jsme vyhrát. Chtěl bych pochválit hlavního rozhodčího za s přehledem odpískaný zápas.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: BUDÍN Jan - HLADÍK Jiří, DATINSKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 9. 2017 23:16
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou
Smolná remíza pro Křoví B v nastavení přišlo o vítězství . Brankář Prokeš podržel Křoví B svými zákroky . Nejlepší hráč zápasu .