V duelu rezerv byla úspěšnější domácí Osová Bítýška


Branky


0

Domácí Osová Bítýška B vstoupila do nové sezóny úspěšně a především díky povedené první půli si připsala tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali tříbrankové vedení

Domácí vstoupili do utkání aktivně a hned ve třetí minutě se ujali vedení. Jan Večeřa zachytil nepovedený odkop brankáře hostí, kterého následně z pětadvaceti metrů přeloboval - 1:0. V 18. minutě zařídil dvoubrankový náskok domácím Petr Malý, který se po přímém kopu trefil přesně hlavou. V 31. minutě se podařilo hostům snížit z přímého kopu díky šťastné teči hráče ve zdi, autorem branky byl Pavel Psohlavec. O pět minut později vrátil domácím dvoubrankový náskok Martin Kulík, který se prosadil po krásném sólu. Do konce první půle se podařilo domácím svůj náskok ještě navýšit, když se podruhé v utkání trefil Jan Večeřa.

Hostující Petr Viliš pouze korigoval výsledek

Domácí do druhé půle vsadili spíše na údržbu svého vedení. Hostům se tedy již podařilo pouze korigovat výsledek a v 67. minutě upravil na konečných 4:2 hostující Petr Viliš.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška B
Jakub Barbořík - hráč: První půlka se nám vydařila, hostům jsme toho moc nedovolili. Druhou půli jsem lehce polevili a hra se vyrovnala, ale hostům už se nepodařilo výrazně změnit výsledek utkání.

TJ Družstevník Bory B
Pavel Psohlavec - hráč: Jako obvykle nám bohužel nevyšel vstup do utkaní, ve druhé půli se naše hra zlepšila. Na body to však již nestačilo.



Počet diváků: 33. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - VEČEŘA Petr (N), LAUB Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.