Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sněžné třemi góly v závěru otočilo utkání ve Vlachovicích


0

Utkání plné zvratů bylo k vidění ve Vlachovicích. Domácí se ujali vedení, ale hostům se do poločasu podařilo vyrovnat. Do druhé půle předvedli lepší vstup hosté, ale domácí díky třem brankám mířili k vítězství. V 84. minutě začal velký obrat hostů kontaktní brankou Jiří Dufek, o dvě minuty později vyrovnal Michal Vašek a obrat dokonal v poslední minutě Michal Střešňák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku domácího Svobody do poločasu zareagoval Pondělíček

Hned v první minutě mohli jít domácí do vedení, Kamil Hlaváč svůj dravý útok nezakončil úspěšně. Začátek utkání celkově vyšel lépe domácím. Jeho hráči se dostávali do šancí, hodně z nich jich bylo více než slibných. Hlavně Miroslav Lukeš měl dnes špatný den a své narozeniny jistě mohl oslavit lépe. Tři jeho obrovské šance mohly směr zápasu poslat úplně jinam. A tak první branka padla prakticky z ničeho. Mladý Petr Svoboda v 18. minutě překvapil hostujícího brankáře a z ostrého úhlu zaznamenal svoji první branku mezi dospělými. Sněžné bylo v začátku méně nebezpečné a první šanci si vypracovalo až po půlhodině hry. Bohužel pro domácí byla hned gólová. Nedůslednou hru při bránění standardní situace potrestal chytrou střelou Lukáš Pondělíček a vyrovnal. Do poločasu se už prakticky nic neudálo.

Michal Střešňák v poslední minutě vystřelil hostům tři body

Druhý poločas se proměnil v pěknou divočinu. Sněžné se postupně dostávalo do tempa a začalo být nebezpečné. V 52. minutě se po špatné rozehrávce dostal ke střele Jakub Dvořák a ne příliš povedenou střelou překvapil domácího brankáře. Další zajímavá podívaná na sebe nenechala dlouho čekat. Druhý obrat v zápase tentokrát režírovali domácí. Po uvolnění Miroslava Lukeše se v 62. minutě střelou pod břevno prosadil Kamil Hlaváč a dvě minuty nato Petr Svoboda opět nachytal brankáře a přímo z rohu obrátil na 3:2. I přes tyto zásahy se Sněžné tlačilo do zakončení a jejich vyložené šance se vlachovickým hráčům dařilo dlouho, i se štěstím, odrážet. A když se v 83. minutě prosadil Jan Petr a zvýšil na 4:2, vypadalo to na vítěznou domácí tečku za ne příliš povedenou sezónou. Jenže přišel další obrat. O minutu poději se střelou na bližší tyč prosadil Jiří Dufek, v 86. minutě utekl obraně Michal Vašek a prostřelil Ondru Chalupu a v poslední minutě se hlavou prosadil Michal Střešňák a zmrazil zoufale bránící domácí hráče. 
Zápas, jemuž by asi více slušela remíza, vybojovali díky větší chuti vyhrát hráči ze Sněžného.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Vlachovice
Jan Petr: Opět jsme doplatili na strašně úzký kádr, opět jsme neměli koho nasadit v době, kdy jsme to strašně potřebovali. Ale hlavně jsme zoufale nezvládli závěr zápasu. Kdybychom proměnili šance v první půli, možná by k něčemu takovému nemuselo dojít. Škoda. Chtěl bych ale poděkovat všem klukům, kteří celý podzim odehráli a doufám, že se nám dlouhodobá zranění budou na jaře vyhýbat.




Sestavy


TJ FC Vlachovice
O. Chalupa [-] - J. Petr [-] , K. Hlaváč [-] (77. P. Doležal [-] ) , M. Němec [-] (52. J. Nečas [-] ) , P. Svoboda [-] , T. Hiesböck [-] , M. Lukeš [-] , D. Růžička [-] , T. Beneš [-] , J. Hamřík [-] , M. Janošec [-]

TJ Sokol Sněžné
J. Halva [-] (64. L. Štourač [-] ) - J. Šimon [-] (19. L. Střešňák [-] ) , J. Dvořák [-] , J. Dufek [-] , P. Tlustoš [-] , K. Štegner [-] , L. Pondělíček [-] , M. Vašek [-] , M. Škapa [-] , V. Hejtmánek [-] , M. Střešňák [-]

ŽK: 38. J. Dvořák , 74. L. Pondělíček .
Hráči zápasu: P. Svoboda - M. Střešňák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MYŠKA Roman - DAVID Martin (N), MUSIL Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.