Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovečné vysoko zvítězilo ve Vlachovicích


Branky


0

Hosté se na venkovní utkání tentokráte sešli v plném počtu a jasně zvítězili a připsali si druhou výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli již v první půli

Průběh zápasu výrazně ovlivnil hned úvod, ve kterém hosté jasně ukázali své ofenzivní kvality. Nutno dodat, že chybami je do sedla posadili domácí stopeři. Nejprve ještě průnik útočníka z Rovečného se štěstím hasil vlachovický obránce, v 9. minutě už další zkrat nezachránil nikdo a Libor Řihák druhé sólo proměnil. Dvě minuty nato využil nedůslednosti v obraně Vlachovic Karel Jančík a přesnou střelou k tyči zvýšil na 0:2. Situace na hřišti se mírně uklidnila. Vlachovice se ale do šancí nedokázaly dostat. To Rovečné po půlhodině využilo chyby v rozehrávce a další rychlý brejk proměnil Petr Žila. Hosté byli nebezpečnější a hlavně výrazně efektivnější. Největší šanci Vlachovic spálil chvíli před půlí Jan Petr, aby se naplnilo okřídlené nedáš-dostaneš a Karel Jančík využil rychlého autu a zvýšil na 0:4.

Domácím se utkání zdramatizovat nepodařilo

Druhou půli chtěli domácí alespoň zdramatizovat, bohužel už ve 48. minutě fatálně chyboval obránce Vlachovic Pestr a Karel Jančík nabídkou na hattrick nepohrdl. Hráči Vlachovic byli na dně. Ale i v těchto chvílích pro ně bylo důležité alespoň jednou brankou zvýšit si sebevědomí. Nedařilo se ale ani v útočné fázi. Mladý Pavel Doležal v brejku odmítl premiérovou branku a Miroslav Petr netrefil ze slibné pozice branku. Hosté naopak efektivní byli. Do rozhozené obrany si mohli dovolit pár šancí zahodit a v 70. minutě už Petr Žila uzavřel půltucet gólů. Domácím se podařilo už pouze skóre kosmeticky upravit, kdy si přímý kop Tomáše Hiesböcka tečoval do vlastní branky hostující stoper. Zápas se poté už jenom dohrával a Rovečné zvítězilo 1:6.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Vlachovice
Jan Petr - kapitán: Dnes to byl komplexní výkonnostní propad. Nikdo nezahrál dobře. Jedinou omluvou může být fakt, že nám chyběli tři ze čtyř stabilních obránců a dnes to bylo hodně cítit. Hosté si ale výhru jednoznačně zasloužili. Rád bych jenom zmínil vynikající výkon rozhodčího.




Sestavy


TJ FC Vlachovice
O. Chalupa [-] - K. Hlaváč [-] (49. M. Petr [-] ) , P. Svoboda [-] (65. P. Doležal [-] ) , J. Šandera [-] , J. Petr [-] , T. Hiesböck [-] , M. Lukeš [-] , M. Pestr [-] , K. Tatíček [-] , J. Hamřík [-] , R. Němec [-]

TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - R. Danzinger [-] , M. Ondráček [-] , P. Žila [-] , L. Řihák [-] , L. Mikulčický [-] , K. Jančík [-] , D. Mrázek [-] , M. Bartoň [-] (53. P. Žíla [-] ) , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-]

ŽK: 32. J. Šandera - 58. D. Mrázek .
Hráči zápasu: P. Žila , K. Jančík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BUDÍN Jan - BENEŠ Tomáš (N), MAZOUREK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.