1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Radešínské Svratky si odváží výhru z Vlachovic


Branky


0

Hosté krátce po návratu z kabin navýšili své vedení. Domácím se i přes mírný tlak v druhé půli již vyrovnat nepodařilo a proto si Radešínka odváží z Vlachovic všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Novotný zařídil hostům vedení

Utkání začalo vzájemným oťukáváním. Domácí se nikam nehrnuli, přeci jen problémy se sestavou byly větší, než by bylo zdrávo. Hosté naopak z lavičky jistili hráči A týmu, a tak se hráči Vlachovic soustředili spíše na defenzivu. Dlouho se to dařilo, první šance Svratky přišly až po dvaceti minutách, ale i když zprvu vypadaly nebezpečně, vlastním nedůrazem končily nevyužity. Dopředu to domácí měli velmi složité. Vysocí stopeři proti útočníkům ve věku teenagerů si se vším dokázali poradit a v první půli prakticky nepustili Vlachovické vůbec do vápna. Tlak Radešinské Svratky postupně sílil a koncem poločasu přišlo varování ve formě nastřeleného břevna. Ve 37. minutě se nakonec prosadil hlavou z rohu Petr Novotný a Radešínka zaslouženě vedla.

Domácím se vyrovnat nepodařilo

Chvíli po obrátce domácí inkasovali podruhé. A opět ze standardní situace. Přímý kop zakončil Jan Dostál tak šikovně, že skončil po něšikovné teči Kamila Tatíčka v bráně. Vlachovice se ale prakticky vzápětí dostali do zápasu. Z ojedinělé akce dokázal Miroslav Lukeš vyhrát běžecký souboj a křižnou střelou snížil v 54. minutě na rozdíl jedné branky. I nadále se hráči Vlachovic snažili něco vymyslet, bohužel je srážel velmi úzký kádr. Nebylo koho střídat. A zatímco hosté přestali být nebezpeční a šancí si už příliš nevytvořili, domácí marně bušili v touze vyválčit alespoň bod. Bohužel se to ani přes závěrečnou sérii střel nepodařilo, a tak zápas skončil vítězstvím hostů 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Vlachovice
Jan Petr - hráč: Takto komplikovaně jsme sestavu nelátali už dlouho. Hrozně mě ale těší zatím úspěšné zapojení nové generace místních hráčů - Svoboda, Doležal. V zápase jsme byli určitě méně nebezpeční, ale soupeř také nezářil. Hlavně v druhé půli byli hosté špatní a my toho nedokázali využít. Už nebylo kde brát.




Sestavy


TJ FC Vlachovice
O. Chalupa [-] - K. Tatíček [-] , P. Svoboda [-] , M. Lukeš [-] , T. Hiesböck [-] , J. Petr [-] , M. Němec [-] , K. Hlaváč [-] , T. Beneš [-] , J. Hamřík [-] , P. Doležal [-] (46. D. Růžička [-] )

FK TJ Radešínská Svratka B
I. Plhal [-] - P. Kříž [-] (58. L. Dvořák [-] ) , M. Skryja [-] , P. Veselý [-] (34. T. Kříž [-] ) , P. Novotný [-] (77. V. Skryja [-] ) , J. Dostál [-] , L. Kachlík [-] , P. Sáblík [-] , B. Jandourek [-] , L. Gabriel [-] , P. Jozifek [-]

ŽK: 17. K. Tatíček , 47. J. Hamřík .
Hráči zápasu: M. Lukeš - P. Novotný .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - PEKÁREK Pavel (N), STŘEŠŇÁK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.