Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová B doma porazila Vlachovice


Branky


0

Domácí fotbalisté se v letošní premiéře utkali s Vlachovicemi. Bobrová si vypracovala v první půli dvoubrankový náskok a po přestávce pohodlně dokráčela ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali dvoubrankový náskok

Miloš Straka pečetil vítězství domácích



Ohlasy k zápasu



TJ FC Vlachovice
Tomáš Hiesböck - trenér: Do zápasu jsme nastoupili po letní přestávce, v které jsme měli úctihodné dvě tréninkové jednotky. Hned od začátku zápasu to bylo znát. Domácí nás přehrávali ve všech směrech a poločas vyhráli zaslouženě 3:1. Do druhého poločasu nastoupili vlažněji domácí a my jsme si vytvořili pár šancí, z nichž tu největší trestuhodně zahodil Hiesböck. Ke konci jsme vložili vše do útoku, žel jsme dostali gól na 4:1 a tímto i zápas skončil. Musím pochválit bojovnost celého týmu a hlavně nejlepšího našeho hráče v zápase a to Petra Svobodu. Snad bude v dobrých výkonech pokračovat i v dalších utkáních.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová B
P. Hamřík [-] - J. Smažil [-] , J. Koutecký [-] , J. Trnka [-] , R. Smutka [-] - T. Červinka [-] (51. P. Janda [-] ) , P. Dočekal [-] (60. A. Chrást [-] ) , M. Straka [-] , O. Hlushchenko [-] (46. J. Svoboda [-] ) - V. Mahel [-] (82. P. Mikíšek [-] ) , M. Srnský [-] (60. T. Podborský [-] ) -

TJ FC Vlachovice
O. Chalupa [-] - P. Svoboda [-] (66. P. Doležal [-] ) , J. Nečas [-] (46. K. Hlaváč [-] ) , R. Němec [-] , T. Hiesböck [-] (85. J. Petr [-] ) , M. Lukeš [-] , J. Šandera [-] , M. Pestr [-] , J. Hamřík [-] , T. Beneš [-] , M. Janošec [-]

Hráči zápasu: M. Straka - P. Svoboda .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - PTÁČEK Jaroslav (N), KRATOCHVÍL Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.