Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 13:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalec udolal Strážek po přestávce


Branky


0

Důležité tři body do tabulky si připsal Bohdalec, který porazil Strážek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V první půli se hrálo vyrovnané utkání. V 6. minutě využily domácí zaváhání hostující obrany a dobíhající Luboš Jaša poslal Bohdalec do vedení 1:0. V 20. minutě utekl za hostující obranu Sklenář, ale střelou nad vedení nenavýšil. O minutu později mohl utkání srovnat Lahodný, ale sám před bránou trefil golmana Skryju. Hra se po tomto pohybovala spíše na středu hřiště bez vážnějších šancí. V 43. minutě přišlo vyrovnání utkání, po chybě domácí obrany se k míči dostal Lahodný a jeho přízemní střelu doklepnul do prázdné Miloš Svoboda a bylo srovnáno 1:1.

Bohdalec se trefil ve druhé půli třikrát

Druhá půle začala tlakem domácích a hra se pohybovala spíše před velkým vápnem hostů.

V 57. minutě domácí Sklenář zahrál pokutový kop, který golman neudržel a dobíhající Luboš Jaša zvýšil na 2:1 pro Bohdalec. V 63. minutě mohlo přijít vyrovnání utkání, ale nádhernou střelu Miloše Svobody zachránil domácí golman Skryja, když vytáhnul balon do tyče.

V 77. minutě přihrál domácí Harvánek balon Sklenářovy a ten sám proti golmanovy zvýšil na 3:1. O 3 minuty později utekl opět Sklenář a Bohdalec vedl 4:1.

 

V 85. minutě se v hostujícím vápně srazil golman Vala se střídajícím D. Skryjou a oba nedokázaly v zápase pokračovat. Do konce zápasu už se nic nestalo.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Do zápasu jsme vstoupili dobře a rychlý gól nás nakopnul. V druhé půli jsme utkání ovládly a díky tomu získaly 3 body. Bohužel během utkání se nám zranil Daniel Skryja, který musel být odvezen do nemocnice a s největší pravděpodobností si fotbal nějakou chvíli nezahraje. Přeji Danovy, aby se dal co nejdříve do kupy a vše bylo v pořádku.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Na velmi těžkým terénu se nám zápas vůbec nepovedl. Jako celý podzim nás trápila koncovka a bez gólu se prostě vyhrát nedá i proto jsme v tabulce tam, kde se momentálně nacházíme . Bohužel i já sám jsem na začátku druhého poločasu zahodil velkou šanci, kdybych svoji šanci proměnil v branku mohl to být třeba vše úplně jinak, hold takový je fotbal.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , J. Dostál [-] , L. Jaša [-] , P. Černý [-] , J. Dostál [-] , V. Ambrož [-] , F. Franěk [-] , M. Kučera [-] (46. P. Harvánek [-] ) , J. Ambrož [-]

TJ Strážek
J. Vala [-] - J. Melichar [-] , F. Šmerda [-] , F. Lahodný [-] , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , J. Chocholáč [-] , S. Lahodný [-] , J. Cimbálník [-] , M. Christian [-]

ŽK: 25. J. Sklenář , 34. P. Jaša , 61. F. Franěk - 69. F. Šmerda .
Hráči zápasu: L. Jaša , J. Sklenář .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - FRANĚK František (N), ŠIKULA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.