3:1
(3:0)
69. M. Kulpa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 13:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov rozhodl v prvním poločase


Branky


0

Tři branky domácích fotbalistů během prvního poločasu rozhodly o osudu zápasu proti Víru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov v první půli vstřelil tři branky

V  posledním utkání podzimu přivítali domácí nebezpečný Vír a po dvou měsících doma opět zvítězili k čemuž přispěly hrubé chyby hostujících stoperů a v prvním poločase produktivita domácích hráčů , když ve druhém poločase hosté zcela ovládli hru, ale domácí obrana častokrát se štěstím odolávala. Utkání začali daleko lépe hosté a deset minut domácí obranu pěkně motali, ale branku netrefili. V 10.minutě šli domácí po levé straně do brejku, následoval přízemní centr do šestnáctky a zcela volný Pavel Sedlák v pádu uklidil míč k levé tyči. V dalším průběhu byla hra vyrovnaná s mnoha nepřesnostmi na obou stranách a celou řadou faulů. Ve 25.minutě hostující brankář výborným zákrokem vychytal v čisté šanci Zobače. Ve 34.minutě zahrával volný přímý kop z poloviny hřiště stoper Borovský a jeho ostrý balon poslal hostující stoper přes vybíhajícího brankáře do sítě 2 : 0. Ve 37.minutě domácí obrana v šestnáctce faulovala hostujícího Kulpu, ale píšťalka rozhodčího mlčela. Ve 42.minutě byl v šestnáctce sražen Pavel Sedlák, ale hlavní rozhodčí zůstal opět v klidu. Ve 45. minutě dlouhé autové vhazování propadlo na malé vápno k zcela volnému Zobačovi a bylo to 3:0.

Vír dokázal jen snížit

V úvodu 2.poločasu museli domácí třikrát nuceně střídat a obraz hry se zcela změnil. Hosté do 2.poločasu změnili rozestavení, ve středu hřiště kraloval Lahodný a domácí se jen bránili a bránili. V 69.minutě přetlačil Kulpa ve vzdušném souboji brankáře Hlaváče a hlavou snížil. V dalším průběhu měli hosté značnou převahu, ale do vyložených šancí je domácí obrana nepouštěla a tak domácí v bojovném a nepěkném utkání doslova vydřeli tři důležité body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Nehezké, nervózní utkání, které se nepovedlo ani hráčům ani sudímu. Divákům jsme nabídli spoustu faulů a diskuzí, ale fotbalu moc ne. Největší rozdíl byl ve využití šancí a to nám přineslo tři body. Musím říct, že jsem rád, že podzim končí. Hlavně v domácích zápasech to bylo jedno velké trápení. Většina hráčů nutně potřebuje oživit fyzičku a na to je zimní pauza ideální. S naším přístupem k trénování, je ale otázka zda toho využijeme. Uvidíme v dubnu (smích). Přeji všem týmům kvalitní ukončení sezóny, plodnou zimní přípravu a na jaře naviděnou. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.

Jiskra Vír
Petr Šenkýř:



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , P. Sedlák [-] (49. P. Krejčí [-] ) , Z. Novotný [-] - M. Zavadil [-] , L. Bednář [-] , P. Nykodým [-] , J. Štěrba [-] (63. J. Prüger [-] ) - M. Zobač [-] (46. V. Dostál [-] ) , P. Sedlák [-]

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - T. Piskač [-] , M. Matuška [-] - V. Oliva [-] , D. Šenkýř [-] , D. Lahodný [-] , V. Skoumal [-] (66. V. Sedler [-] ) , O. Rychlý [-] , J. Smolík [-] (78. V. Oliva [-] ) - M. Kulpa [-] , L. Piskač [-] (72. M. Krejčí [-] )

ŽK: 35. M. Zavadil - 52. T. Piskač .
Hráči zápasu: M. Dvořák , P. Sedlák , L. Bednář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - PAJKR Jaroslav (N), NEDĚLA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.