M. Kulpa 15. (p.)
D. Lahodný 42.
M. Kulpa 60.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 13:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír překvapivě zdolal Pohledec


Branky


15. M. Kulpa (p.) , 42. D. Lahodný , 60. M. Kulpa
0

Vír se po vítězství s Pohledcem vzdálil sestupovým příčkám v tabulce III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát skórovali

Poslední podzimní kolo přineslo souboj domácího Víru, který se nacházel až na jedenácté příčce tabulky a druhého Pohledce.  Ten byl namlsán po výhře nad vedoucím Ujčovem a chtěl v tomto zápase ve Víru potvrdit povinné tři body do tabulky a čekat na zaváhání Ujčova, který čekal těžký zápas v Rožné. Od začátku zápasu to byli překvapivě domácí, kteří se více tlačili před branku hostí. Aktivita přinesla domácím penaltový zákrok, který odpískal hlavní rozhodčí Miroslav Hromádka. K penaltové exekuci se pasoval v 15. minutě domácí kanonýr Martin Kulpa a domácí se dostali do jednobrankového vedení - 1:0. Domácí pokračovali v aktivní hře a několikrát nebezpečně zahrozili před brankou Hájka. Brankové navýšení skóre se tak domácí přeci jen dočkali ve 42. minutě, kdy se trefil David Lahodný - 2:0. Poločas tak mohli klidněji strávit domácí a s nimi šedesát přítomných fanoušků.

Martin Kulpa potvrdil vítězství jedním vstřeleným gólem

Druhý poločas se opět odehrával mezi oběma šestnáctkami a byli to opět domácí, kteří jako první pohnuli se skórem. Přesně po hodině hry se prosadil podruhé v zápase kanonýr Martin Kulpa a domácí fandové začali pomalu slavit nečekané vítězství - 3:0. Do konce zápasu se již nic zajímavého nestalo a tak se domácí mohli rozloučit v hodovém zápase výhrou o tři branky. Toto vítězství posunulo Vír na desáté místo, ale již ze čtyřbodovým náskokem na týmy ohrožené sestupem. Pohledec zůstal druhý, ale jeho ztráta na vedoucí Ujčov narostla na sedm bodů.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Po celý zápas jsme měli více ze hry a zaslouženě jsme vyhráli .Výborně zahrálo celé mužstvo. Děkuju všem hráčům za předvedený výkon a kdyby takhle hráli celí podzim tak jsme úplně v jiné pozici. Chtěl bych vyzdvihnout výkon brankáře Preislera i když po včerejších HODECH to vypadalo že budeme bez brankáře .Jinak děkuji všem hráčům a doufám, že na jaře se poučí z chyb a budeme tabulkou jen stoupat. Sportu zdar a na jaře se těším naviděnou.

TJ Pohledec
Michal Laštovica:



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - T. Piskač [-] , V. Oliva [-] , E. Čech [-] - V. Oliva [-] , D. Šenkýř [-] , V. Skoumal [-] , J. Smolík [-] (60. V. Sedler [-] ) , D. Lahodný [-] (70. M. Matuška [-] ) - L. Piskač [-] (75. M. Krejčí [-] ) , M. Kulpa [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - L. Novotný [-] (79. D. Plachý [-] ) , J. Hubáček [-] (66. J. Švanda [-] ) , L. Ondráček [-] (72. J. Rous [-] ) , J. Martaus [-] (58. F. Karmazín [-] ) , M. Skalník [-] (68. P. Prchal [-] ) , P. Skalník [-] , V. Šaroun [-] , V. Hubáček [-] , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

ŽK: 8. D. Šenkýř - 38. J. Martaus .
Hráči zápasu: M. Kulpa , D. Lahodný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - STEHLÍK Michal, ŠUDOMA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.