Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov deklasoval Bohdalec


Branky


0

V dohrávce 13. kola byli jasně lepší hráči Věchnova, kteří vyhráli vysoko 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půlhodině domácí vedli o tři branky

Díky tomu,že se na podzim ani první termín na jaře nepodařilo kvůli počasí odehrát zápas s Bohdalcem, tak se na 1. máj muselo do kopaček a zápas odehrát. Věchnovský pažit, jako vždy výborně připraven, párky v udírně nahřáty a pivo nachlazeno takže pro strávení svátečního dne s fotbalem připraveno.   Fotbal ve sváteční den vidělo cca 100 lidí a hned ve třetí minutě se radovalo ze vstřeleného gólu v síti Bohdalce, Petr Malý otevřel skóre zápasu. Věchnovští byli lepší a vypisovat všechny promarněné šance by bylo na dlouho. Zastavím se jen u gólových šancí. Ve 23. minutě se k dorážce po zahrání standartky dostal Petr Kučera a zvýšil na 2:0. Ve 31. minutě se opět po individuální akci prosadil Petr Malý a zvýšil na 3:0. 

 

Věchnov přidal další branky

Druhý poločas byl v podání domácích vlažnější a hosté se sice dostali do náznaků šancí, ale bez gólového efektu či náznaku větší šance. Největší šanci si hosté vypracovali v 68. minutě kdy dalekonosnou střelu Jašy vytáhl brankář Starý nad břevno. V 77. minutě se po samostatném úniku Ondry Ostrýže rozvlnila síť za brankářem Kamarádem po čtvrté. V 87. minutě se opět Ondra dostal k zakončení bylo to 5:0. O minutu později se po ose Soudek, Nosek Bukáček sehrála akce, která by obstála i v konkurenci prvoligových tref kola. Po nádherné souhře se na ukazateli rozsvítilo 6:0. O čisté konto chtěl ještě před koncem brankáře Starého o čisté konto připravit hostující Sklenář, ale starý byl proti a čisté konto udržel.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: Jednoznačně jsme soupeře přehráli, v druhé půlce jsme si dali šlofíka a pustili je do pár šancí, ale gól z toho nebyl. Utkání si všichni domácí užili a kaňkou za celým zápasem bylo prokazování totožnosti snad nejznámějšího kluka na okrese Ondry Ostrýže. Za předvedenou hru a výkon chválím celý tým.

TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Dnes jsme nebyli rovnocenným soupeřem. Hráči Věchnova nás ve všem předčili a po zásluze vysoko vyhráli.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - L. Novák [-] (69. F. Uhlíř [-] ) , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] (87. P. Nosek [-] ) , V. Hulák [-] , P. Kučera [-] (76. T. Bukáček [-] ) , P. Malý [-] (46. O. Ostrýž [-] ) , D. Uhlíř [-] , J. Jedlička [-] , J. Bílek [-] , V. Martinek [-] (58. J. Šípek [-] )

TJ Jiskra Bohdalec
R. Kamarád [-] - R. Morkus [-] , J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , J. Ambrož [-] (61. P. Harvánek [-] ) , L. Jaša [-] , P. Černý [-] (65. M. Horák [-] ) , V. Ambrož [-] , M. Kučera [-] (73. I. Hřebíček [-] ) , T. Dostál [-] (51. F. Franěk [-] ) , P. Morkus [-]

ŽK: 50. V. Martinek , 88. T. Bukáček - 47. R. Kamarád .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - LIŠKA Jiří, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.