2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec rozhodl proti rezervě Měřína během jedné minuty


Branky


0

Pohledec otočil průběh zápasu s Měřínem B ve druhém poločase a připsal si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas diváci branku neviděli

Po dvou porážkách přivítal na svém hřišti Pohledec rezervu Měřína. Utkali se dva týmy ze špice tabulky, které dělily pouhé dva body. První poločas se odehrával v jednoznačné režii domácích, kteří soupeře mačkali na jeho vlastní polovině. Domácí ovšem ztroskotali v koncovce. Několik šancí pochytal hostující Jurek, některé pokusy nebyly přesné. Hosté dokázali zahrozit před Hájkovou bránou spíše sporadicky, ale jejich ojedinělé příležitosti byly velmi nebezpečné, ale obrana Pohledce v čele s Hájkem pracovala pozorně. Domácímu týmu se podařilo dokonce vstřelit i vedoucí branku, ta ovšem pro údajný ofsajd nebyla uznána. A tak první půle skončila 0:0.

Domácí otočili zápas v úplném závěru

Do druhého poločasu jakoby nastoupil jiný Měřín. Směrem dopředu byl mnohem nebezpečnější a domácí obrana musela být neustále na pozoru a výbornými zákroky týmu pomáhal Hájek. Ale i domácí tým byl nebezpečný. V největší šanci se objevil Follprecht, který ač nedovoleně atakován pokračoval ve své šanci a podařilo se mu vstřelit branku, která ovšem nebyla uznána, neboť rozhodčí Lhotský necitlivě odpískal předchozí faul. K udivení všech aktérů, včetně hostujících hráčů, ovšem stopera hostů nevyloučil. Od té doby kvalitní utkání začalo být spíše nervózní a každý souboj vznesl mnoho diskuzí. Za několik minut na to se také hosté dočkali vedoucí branky, kdy se prosadil Robotka a poslal Měřín do vedení. Domácí tým vrhl veškeré síly do útoku a v největší šanci neuspěl Follprecht, který ve skluze přestřelil bránu. V 83. minutě domácí Novotný rozehrával přímý volný kop a ve vápně byl v náběhu faulován domácí Jambor. Sudí Lhotský ukázal na značku pokutového kopu. K exekuci se postavil Ondřej Follprecht a nemýlil se - 1:1. Domácí nažhaveni vyrovnávací brankou se snažili strhnout vítězství na svoji stranu a to se jim také v 85. minutě podařilo. Follprecht našel nádhernou přihrávkou za obranu nabíhajícího Ondráčka, který udělal kličku Jurkovi a pohodlně poslal míč do odkryté brány - 2:1. Obrat v utkání zvládl Pohledec během dvou minut. Domácí tým si výhru v závěru pohlídal a v tabulce tak odskočil svému soupeři.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: V utkání jsme chtěli jednoznačně získat tři body a to se nám podařilo. Celý tým dnes šel za vítězstvím a byl to z naší strany úplně jiný výkon než v minulém kole. Jen škoda neproměněných šancí, o výsledku mohlo být rozhodnuto během prvního poločasu. Bylo to kvalitní utkání a ne náhodou jsou oba dva týmy na špici tabulky. Ke kvalitě utkání bohužel nepřispěl rozhodčí, který kvůli nepřesnému výroku ve druhém poločase zbytečně vyhrotil jinak nadprůměrné utkání.

TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Myslím, že v této sezóně zatím nejpohlednější utkání, co se předvedené hry od obou mužstev týče. Pohledec hraje, jako jeden z mála, v této soutěži pohledný kombinační fotbal. První poločas nás domácí přehrávali a šancí měli požehnaně, naštěstí nás podržel gólman Jurek. Zároveň výkon sudího byl v prvním poločase bezchybný. V druhém poločase jsme se klasicky sebrali a začali domácí přehrávat, z čehož vyústil náš vedoucí gól. Sudímu se druhý poločas "nepovedl", nehorázně poškodil domácí, když neudělil jasnou červenou kartu po faulu zezadu a bez míče, navíc výhodu ukončil chvíli před vstřelením regulérního gólu. Následně 6 minut před koncem odpískaná penalta, při nejmenším dosti kontroverzní. Tahle ztráta bodů nás hodně bolí, znovu jsme neproměnili ložené šance a o body přijdeme za pouhou minutu.... Za celý podzim máme ze hřišť soupeřů pouze 3 body, tato statistika je tristní.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - O. Follprecht [-] (87. J. Švanda [-] ) , D. Bártek [-] (46. J. Hubáček [-] ) , L. Ondráček [-] , J. Martaus [-] (78. L. Novotný [-] ) , B. Puchýř [-] , P. Skalník [-] (66. P. Prchal [-] ) , V. Šaroun [-] , V. Hubáček [-] , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

TJ Jiskra Měřín B
P. Jurek [-] - Š. Král [-] , J. Procházka [-] , P. Král [-] , D. Horák [-] - J. Vokoun [-] , D. Kolouch [-] (73. P. Kolouch [-] ) , M. Sýkora [-] , L. Pololáník [-] - D. Robotka [-] - T. Bačák [-]

ŽK: 14. L. Ondráček , 50. J. Martaus - 35. Š. Král , 60. P. Král .
Hráči zápasu: M. Hájek , L. Ondráček , P. Skalník - P. Jurek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: LHOTSKÝ Filip - HUMLÍČEK Stanislav (N), ŠVANDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.