2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek využil ve druhém poločase přesilovku


Branky


0

Jimramov přečkal po červené kartě penaltu, ale ve druhém poločase přeci jen kapituloval a vydoloval alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov se dostal do dvougólového vedení

V dalším mistrovském utkání přivítali domácí na domácím hřišti nebezpečný Strážek. Úvod utkání byl vyrovnaný a hra probíhala převážně ve středu hřiště. V 11.minutě zahrozili po autovém vhazování hosté, ale hlavičku pod břevno výborně vyrazil domácí brankář Hlaváč. V 15.minutě poslal do šestnáctky ostrý centr stoper Borovský, hostující brankář Vala míč jen odrazil a Krejčí z hranice velkého vápna s přehledem uklidil míč k levé tyči 1 : 0. Ve 23.minutě centroval znovu do šestnáctky Borovský a domácí kapitán Bednář z nulového úhlu prostřelil hostujícího brankáře 2 : 0. Po této brance vypadli domácí z role a hosté měli značnou převahu, ale všechny své příležitosti dokázali zahodit. Klíčová situace pro vývoj utkání přišla ve 44.minutě, kdy stoper Borovský vyrazil hlavičku hostí na brankové čáře rukou - verdikt rozhodčího nemohl být jiný červená karta a penalta. Při té dal vyniknout domácímu Hlaváčovi hostující kapitán, když jeho střelu k pravé tyči ukryl do náruče. 

Strážek využil po přestávce početní výhody

Obraz hry se ve druhém poločase podstatně zněnil, hosté začali hrát vzadu pouze na tři a obléhali domácí šestnáctku a domácí jim to ještě usnadnili protože se moc zatáhli. Na 2 : 1 snížil v 57.minutě tečovanou střelou z levé strany Valík a v 59.minutě bombou zpoza šestnáctky vyrovnal Polák a s domácími to vypadalo zle nedobře. V dalším průběhu se dvěma fantastickými zákroky zaskvěl v brance Hlaváč, jednou mu pomohlo břevno, domácí několikrát vystřídali a tlak hostí pomalu slábl. V závěru utkání nakonec mohli domácí ještě rozhodnout, ale Prügera staršího vychytal Vala a hlavička Pavla Sedláka v nastavení jen těsně minula šibenici branky hostí a tak toto bojovné utkání skončilo asi zaslouženou remízou, když domácí to ve druhém poločase doslova odbojovali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Další domácí ztráta, ale dnes to byl jiný zápas než ty předchozí. Začali jsme dobře a získali dvoubrankové vedení. Po druhém gólu jsme však byli pasivní a hosté hrozili hlavně ze standardek, které zahrávali velice dobře. Po jednom takovém rohu jsem vyrazil rukou míč, který směřoval pod břevno, takže jasná červená karta. Ruka vyletěla nahoru ani nevím jak(úsměv) Toša ale penaltu lapil, takže nakonec asi dobrý (smích). Hosté ve druhé půli rychle vyrovnali a vypadalo to s námi bledě. Pak jsme se ale hecnuli a bod vydřeli. Hosté navíc podle mně přesilovku nehráli nejlépe a moc vyložených šancí si nevytvořili. V samotném závěru jsme měli ještě dvě dobré šance, které však zůstali nevyužity a tak se body po zásluze dělily. Děkuji spoluhráčům, že v deseti dokázali remízu vybojovat. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Na zápas do Jimramova jsme jeli s respektem, protože na jejich hřišti se nám dlouhodobě nedaří. Po vyrovnaném začátku, se nám nepodařilo uhlídat standartky domácích a dvakrát s podobné situace inkasovali. Poté jsme začínali přebírat iniciativu na hřišti, v závěru první půle dostal navíc domácí kapitán jasnou červenou kartu, ale bohužel penaltu jsme nedokázali proměnit v branku. Ve druhé půli i díky přesilovce se hrálo jen na jednu bránu. Podařilo se nám rychle vyrovnat , ale třetí gól ne a ne vstřelit, a to hlavně díky skvěle chytajícímu Hlaváčovi, který k chycené penaltě přidal i tři fantastické zákroky a proto jemu můžou domácí hráči děkovat za dnešní remízu .



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , L. Zavadil [-] (72. P. Sedlák [-] ) - P. Krejčí [-] (84. M. Pavelka [-] ) , M. Zavadil [-] , L. Bednář [-] , P. Nykodým [-] (63. J. Prüger [-] ) - P. Sedlák [-] , J. Prüger [-] (46. V. Dostál [-] )

TJ Strážek
J. Vala [-] - F. Šmerda [-] , F. Lahodný [-] , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , J. Valík [-] , J. Cimbálník [-] , J. Chocholáč [-] , S. Lahodný [-] , J. Patloka [-]

ŽK: 60. P. Krejčí , 83. V. Dostál - 5. J. Patloka , 70. S. Lahodný . ČK: 44. P. Borovský .
Hráči zápasu: A. Hlaváč , M. Dvořák , Z. Novotný .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - PAJKR Jaroslav (N), SVOBODA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.