V Ujčově padaly branky jen v prvním poločase


Branky


0

Ujčov potvrdil první místo v tabulce a porazil rezervu Bohdalova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly čtyři branky

Utkání na skvěle připraveném pažitu ovládl domácí favorit a dokonale svého soupeře přehrával. V 12. minutě po faulu hostí před vlastním vápnem, vzal míč Jarda Nedoma a nekompromisní bombou pod víko otevřel skore - 1:0. Ujčov se zklidnil a i nadále diktoval tempo hry. V 32. minutě se po závaru ve vápně hostí nejlépe orientoval Přemek Ryba a poslal domácí do dvoubrankové výhody - 2:0. Hosté však odpověděli bleskově a z ojedinělé akce korigovali po kombinaci se prosadil Křesťan, když polevila domácí koncentrace v 34. minutě to bylo tedy - 2:1. Ujčov to však nerozhodilo a i nadále byl aktivnější a hosté se spíše bránili. V 44. minutě domácí udeřili znovu, kdy se přímo z rohu prosadil Michal Dvořáček a stanovil poločasové skore na - 3:1.

Další branky se stovka diváků nedočkala

Ujčov druhou půli odehrál s naprostým nadhledem a suverénně ovládl celý zápas. Oba týmy prostřidaly své sestavy, ale ani to nevedlo k výrazné změně v rozložení sil na hřišti. Domácí obrana zkušeně odvrátila veškeré útočné náznaky hostí a i domácí se již do loženek příliš nedostávali. Utkání tak dospělo do zaslouženého konce a domácí slaví devátou výhru v soutěi a následující hody si patřičně užijí. Příští kolo hraje vedoucí tým tabulky opět doma, když přivítá v derby zápase Vír. Rezerva Bohdalova se představí v domácím prostředí, kdy přívítá v tabulce čtvrtou a nebezpečnou Rožnou, která disponuje nejúdernějším útokem v soutěži.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Zvládli jsme další těžké domácí utkání a hráči zaslouží pochvalu za předvedený výkon a bojovnost. Od prvních minut jsme tahali za delší konec a soupeře jsme přehráli. Zasloužené vítězství.

Sokol Bohdalov B
Roman Velín: V zápase nám chybělo z různých důvodů šest hráčů základní sestavy, ale znovu se projevila výhoda našeho širokého kádru, takže k utkání jsme dorazili v 17-ti lidech, avšak záloha a útok byly hodně improvizované. V zápase byli domácí od začátku jasně lepší, rychlejší a důraznější. Nedokázali jsme podržet míč vepředu, neměli jsme odražené balony a bránili jsme naivně několik metrů od soupeřů. Góly jsme ale dostali smolně, první jsem přes zeď vůbec neviděl, navíc byl tečovaný naším hráčem, při druhém obránce přestal hrát a signalizoval offside, který podle mě nebyl a třetí přímo z rohového kopu. My jsme se gólově prosadili, když mladičký čech Boháček prošel přes dva hráče do vápna a přihrál Hundovi před prázdnou branku. Ve druhém poločase se domácí pro mě trochu nepochopitelně zatáhli, i když chápu, vedli. Ale čekal jsem, že na nás vletí ještě víc. No každopádně nabídnutý prostor nám byl k ničemu, jelikož jsme hráli jen po vápno a do žádné šance jsme se nedostali. I přesto kluky za druhou půlku chválím, ale hraje se 90 minut. Poděkování patří Davidovi Křesťanovi a Jirkovi Wasserbauerovi, kteří oprášili kopačky a šli na pomoct. Hráč zápasu 15-ti letý Filip Boháček. PS - Jméno Michal Dvořáček mě bude strašit i ve snu, protože při minulém zápase v Ujčově mi dal 2 góly z půlky a dnes přímo z rohu. Já vím, jsem vemeno, ale i tak - díky Michale!



Počet diváků: 100. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - MAREŠ Ondřej (N), POKORNÝ Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.