Gólové hody ve Víru neměly vítěze, tři góly padly v nastavení!


Branky


10. M. Kulpa , 45. O. Rychlý , 83. J. Preisler (p.) , 90. E. Čech - 35. M. Svoboda , 45. M. Svoboda (p.) , 59. T. Polák , 87. M. Svoboda
0

Osm branek padlo v zápase Víru se Strážkem. Oba soupeři si rozdělili po jednom bodu do tabulky III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly padly v nastavení první půle

V devátém hracím kole III. třídy, které bylo oficiálně 10. kolem se utkali ve Víru domácí fotbalisté a Strážek. Oba týmy dělil v tabulce jediný bod, když Vír byl v tabulce o příčku před svým soupeřem. Lepší vstup do utkání měli domácí a v 10. minutě se dostali do vedení brankou kanonýra Martina Kulpy - 1:0. Poté se odehrával souboj o míč většinou ve středu pole. Hosté zahrozili až ve 35. minutě a hned z toho bylo vyrovnání po brance Miloše Svobody - 1:1. Další branky pak padaly až v nastavení první půle. Nejprve se podruhé v zápase prosadil v první minutě nastavení Miloš Svoboda, který proměnil pokutový kop - 1:2, aby v druhé nastavené minutě hned z protiútoku vyrovnali domácí Ondřejem Rychlým - 2:2. Diváci tak odcházeli na poločasové občerstvení spokojeni, když viděli v prvním poločase čtyři branky.

Čech vyrovnal v nastavení

Druhý poločas tak začal spíše opatrně a obrany tentokrát dominovaly. Změnu skóre tak přinesla až po hodině hry branka hostujícího Tomáše Poláka - 2:3. Další vzruch přinesla 75. minuta, kdy byl vyloučen za řeči, rozhodčím Erikem Kocourem domácí Martin Kulpa. Vše podstatné si oba týmy schovaly na konec zápasu. Nejprve v 83. minutě vyrovnal z pokutového kopu domácí brankář Jakub Preisler - 3:3. Strážek šel do vedení v 87. minutě, kdy završil hattrick Miloš Svoboda - 3:4. To nebylo ale vše, protože v tomto utkání padaly branky po uplynutí řádné hrací doby. V pořadí třetí branka v nastavení přišla v 91. minutě, kdy vyrovnal domácí Ondřej Rychlý - 4:4. Ve Víru tak viděli domácí diváci gólové hody, které neměly vítěze.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Zápas Víru se Strážkem se odehrával na velmi těžkém terénu, hřiště bylo dosti podmáčené. Hosté měli po celé utkání více ze hry a tak jsme rádi za bod .

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Dnešní výkon byl dobrý, kluci byli na hřišti fotbalovější a lepším týmem jak domácí Vír, bohužel je z toho jen remíza. V závěru nám chybělo trošku toho štěstíčka.Je to velká škoda , výhra z dnešního zápasu byla blízko.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - E. Čech [-] , M. Matuška [-] (56. L. Piskač [-] ) , L. Viktorin [-] , T. Piskač [-] - V. Sedler [-] , J. Smolík [-] , O. Rychlý [-] (49. V. Skoumal [-] ) , D. Šenkýř [-] (70. M. Krejčí [-] ) - V. Oliva [-] , M. Kulpa [-]

TJ Strážek
J. Vala [-] - F. Šmerda [-] , J. Cimbálník [-] , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , M. Christian [-] , M. Svoboda [-] , L. Šebek [-] , J. Chocholáč [-] , T. Šikula [-] , S. Lahodný [-]

ŽK: 30. T. Piskač , 44. J. Preisler , 65. D. Šenkýř , 87. E. Čech - 25. T. Šikula , 85. M. Svoboda . ČK: 75. M. Kulpa .
Hráči zápasu: J. Preisler - M. Svoboda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOCOUR Erik - LACINA David (N), HAVEL Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.