V Ujčově diváci viděli dramatické utkání, ve kterém nakonec uspěl domácí favorit


Branky


32. M. Zich
1

Jediný gól rozhodl zápas mezi domácím Ujčovem a rezervou Měřína

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujčov šel do jednogólového vedení brankou Zicha

V sychravém nedělním odpoledni byla v Ujčově k vidění vyrovnaná bitva,kterou domácí tým zvládl a slaví další výhru.

Úvod utkání patřil hostům, kteří výborně kombinovali a vzadu nekompromisním způsobem všechny míče odklízeli. Domácí obrana odolávala, přečkala klinickou smrt, kdy hosté vystihli nepřesnosti a v 8. minutě Bureš musel zasahovat proti osamocenému střelci hostí. Ujčov se prosazoval především dlouhými nakopy a byl velmi nebezpečný. Vlaďa  Mitáš  po standartce trefil hlavou tyč, Michalovi Zichovi chyběl krok k zpracování dlouhého míče. Snaha domácích byla po zásluze potrestána, běžela 32. minuta opět dlouhý míč za obranu, který převzal kanonýr Hanák, hostující gólman nejen že nevyběhl, ale složil se jak závora a domácí snajpr tentokrát šancí pohrdl, naštěstí jej zastoupil druhý domácí forvard Míša Zich a ten byl šťastnější - 1:0. Hosté i nadále bušili do domácí defenzívy, ale ta odolávala spolehlivě.

Druhý poločas branku nepřinesl, domácí dovedli zápas do vítězného konce

Hosté se za neustálého deště opět do Ujčova zakousli a kombinacemi se tlačili kupředu. Domácí defenziva však dnes fungovala na jedničku a hosté se už do gólové šance nedostali. Na domácí straně se postupně neprosadili Hanák, Nedoma ani Dvořáček a tak v nervozním závěru, který rozhodčí Žďánský jen sotva stíhal korigovat, branka již nepadla. Ujčov tak mohl oslavit osmou výhru v sezóně a v klidu se připravit na nadcházející hodové veselí.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Postavil jsem velmi ofenzivní sestavu a hosté mě za to málem dali políček. Myslím, že v poli byli fotbalovější, ale naše defenziva byla dokonalá. A tak dle přísloví: Honza málem králem..... Bereme vítězství za efektivní a kvalitní výkon.

TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Téměř celé utkání jsme byli lepším týmem, bez problémů jsme ovládali střed hřiště, ale znovu nás trápila koncovka a teď i předfinální přihrávky. Do šancí jsme se ve většině případů nedostali vlastním zaviněním. Místo pěkného pasu šla přihrávka přímo na obránce Ujčova a ti, ostatně jako celý zápas, akorát odkopávali míče. Obdržený gól jde na můj vrub, špatně jsem odhadl balón a nevyběhl. Prvního útočníka, když jsem "padal jako závora", jsem vychytal a druhý mě pouze se štěstím propálil, i když měl prázdnou celou branku. Ze strany Ujčova odporný fotbal pro oko nestranného diváky, kdy akorát odkopávali a nakopávali dopředu. O to smutnější je, že jsme prohráli. K výkonům sudího, který se za jeho slovy "zkur.... zápas" omluvil. Po sporné situaci, asi metr před naším vápnem, odpískal cca po 4 sekundách na pokyn domácího hráče sudí zákrok, který ani nemohl vidět. Domácí hráč ho vyzval slovy, cituji: Ty pí.., tak to pískej. Místo očekávané udělení žluté karty za slovní inzultaci rozhodčího domácí kopali přímý volný kop. Takových situací bylo vícero. K pomezním. Mladý pomezní mával podle nejlepšího svědomí a za jeho výkon mu děkuji, to ale nejde říct o pomezním na lajně u střídaček. Kdy mával jak nádražák to, co se mu hodilo. Vrcholem bylo, když se v přerušené hře hosté domáhali vyloučení našeho hráče. Debata trvala dosti dlouho, aby mu domácí diváci poradili, aby zvedl praporek a pomezní přibližně 1,5 minuty po akci zvedl praporek a roh nám sebral. Nechápu, že takovej strarej kotrmelec má tohle zapotřebí. Zajímavý popis utkání tedy z 80 % nevystihuje realitu. Nicméně jsme si utkání prohráli sami.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - NEČESÁNEK Miloš (N), LOUKOTA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 10. 2017 09:20
Komentář pana Koloucha mě vskutku pobavil. Hosté byli lepší a Ujčov hrál odporně a spolu s výkonem sudích jasná vražda. Hosté lepší nebyli...možná uprostřed hřiště působili fotbalovějším dojmem, ale to bylo tak vše. Náš taktický výkon jim více nedovolil. Branku dostali po přesném nákopu za obranu ,když nevybehl a uklouzl brankář. Sudí škodil pro oba stejně a pomezní mávali,tak jako všude jinde. Viz náš zápas v Bohdalci.
P.s. Slušností bývá podat soupeři ruku po každém utkání.
S pozdravem Oskar Jančík