Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná vyhrála gólové hody v Bohdalci


0

Rožná nastřílela Bohdalci pět branek a připsala si tři body do tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná se dostala do dvougólového vedení

Do dnešního zápasu nastoupili domácí s četnými absencemi v základní sestavě. I přesto se domácí tým dostal do brzkého vedení. Luboš Jaša uvolnil Radka Morkuse, který si míč dokázal dobře připravit, aby následně poslal přesnou střelu k bližší tyči, 1-0. O necelých 10 minut později se ale po zmatku v domácí obraně do šance dostal Jiří Vyžrálek, který si dobře naběhl na přihrávku prudkou přihrávku z křídla a dokázal překonat golmana Skryju, vyrovnáno 1-1. Poté se hrál fotbal s velkým množstvím nepřesností na obou stranách, které pramenily především z velmi obtížného terénu. Hřiště totiž bylo po vydatném dešti v poměrně špatném stavu. Nepřesnosti dokázali lépe využívat hosté, a během první půl hodiny si vytvořili několik dobrých šancí. Jejich střely ale většinou mířily mimo tři tyče nebo je spolehlivými zákroky dokázal zlikvidovat golman Skryja. Ve 30. minutě se hostům podařila akce po levé straně, kde dokázali přečíslit domácí hráče a uvolnit Ivoše Pokorného, který si už se zakončením věděl rady. Hostům se tedy podařilo otočit utkání, 1-2. Trvalo to ale necelých 6 minut a hosté opět udeřili. Po rohovém kopu se míč nešťastně odrazil od nohy bránícího hráče přímo k Ivoši Pokornému, který už měl na úrovni malého vápna snadný úkol, během několika minut vstřelil svůj druhý gól. Poté se v prvním poločase už skóre neměnilo. Hráči si nedokázali během prvního poločasu vytvořit další vážnější šance a do šaten se tedy šlo za stavu 1-3. 

Bohdalec jen snížil zásluhou Sklenáře

Do druhého poločasu vstoupili domácí hráči s nadějí, že s utkáním ještě půjde něco udělat a mohli by získat body. Tyto naděje ale po necelých 5 minutách uhasil Petr Navrátil, který po akci na pravé straně poslal míč přesně ke vzdálenější tyči, 1-4. Poté se hrálo poměrně vyrovnaně a šance si vytvářely oba týmy. V 71. minutě se jedna akce podařila gólově využít. Domácí Luboš Jaša poslal přihrávku za obranu na střídajícího Jana Sklenáře, který přesnou střelou snížil na 2-4. Těžký bahnitý terén hodně komplikoval kombinaci oběma týmům. Domácí tým se hodně snažil, aby hostující obraně komplikoval život. I díky skvělým zákrokům hostujícího golmana Berana se žádnou šanci, ale nepodařilo využít. Tudíž to byli opět hosté, kteří dokázali udeřit. Po špatné rozehrávce domácí obrany se v 83. minutě do samostatného úniku dostal Jiří Vyžrálek, který zkušeně překonal domácího brankáře, 2-5. O pár minut ještě dal domácím naději Jan Sklenář, ten byl nejprve ve vápně faulován a poté sám z penalty snížil, 3-5. Dále už žádný gól, který by utkání mohl zdramatizovat, domácí nevstřelili, naopak mohli ještě sami gól obdržet. Hostující útočník ale po samostatném úniku v zakončení trestuhodně selhal.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Na dnešní zápas nás postihla vysoká marodka a díky tomu jsme utkání prohrály. Soupeř byl dnes hratelný, ale bez opor jsme měli situaci ztíženou.

SK Rožná
Marek Navrátil: Zápas na těžkém terénu jsme zvládli i přes obrovskou řadu nevyužitých tutovek. V Bohdalci se nám špatně hraje a proto jsme rádi za výhru a 3 body do tabulky.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - V. Ambrož [-] , P. Jaša [-] , S. Sklenář [-] (50. J. Sklenář [-] ) , L. Jaša [-] , D. Skryja [-] (75. P. Sklenář [-] ) , R. Morkus [-] , I. Hřebíček [-] , R. Kamarád [-] , J. Dostál [-] , J. Ambrož [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - A. Korbička [-] , T. Sýkora [-] , K. Beran [-] , O. Kroupa [-] - P. Navrátil [-] (56. J. Švestka [-] ) , M. Beno [-] (81. P. Kunc [-] ) , M. Navrátil [-] , J. Kroupa [-] - J. Vyžrálek [-] , I. Pokorný [-]

ŽK: 28. J. Dostál , 61. J. Sklenář , 79. R. Morkus - 7. J. Vyžrálek , 21. K. Beran , 45. A. Korbička , 56. J. Beran , 77. T. Sýkora .
Hráči zápasu: J. Sklenář - I. Pokorný , J. Vyžrálek , O. Kroupa .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ČERNÝ Pavel (N), HUMPOLÍK Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.