Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí vyhrálo zápas bohatý na branky


Branky


0

Devět branek padlo v Březí, kde vyhráli domácí nad rezervou Bohdalova

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli poločas o branku

Hosté měli menší problémy s dopravou na zápas, jelikož zabloudili a vyjeli kdesi na poli. Správnou cestu však nakonec našli. V zápase ji našli domácí, protože byli od začátku jasně lepší. Už ve druhé minutě měl šanci Dostál, ale Velín ho vychytal. Za minutu už se ten samí hráč radoval, vystřelil z 18-ti metrů a míč zapadl k tyči. V desáte minutě ztratil stoper Lán míč a Vala samostatný nájezd proměnil. Domácí se snažili přidat další branky, ale Dostál branku nejprve těsně přestřelil a podruhé trefil z přímého kopu břevno. Hosté se poté probrali a začali hrát i dopředu. Snížení obstaral Hanych, od kterého se míč odrazil do branky při odkopu domácího obránce. Poté chybovala obrana domácích znovu, obránce při odkopu promáchl a Pokorný z nájezdu vyrovnal. Chvíli před tím ještě trefil hlavou tyč. Hra se vyrovnala také, ale velkou smůlu měi hosté na konci poločasu. Syslovu střelu Lán zblokoval, ale Velín na ni reagoval, takže byl na zemi a Sysel dorazil míč do přázdné branky.

Sysel rozhodl zápas hattrickem

Do druhého poločasu nastoupili hosté s větrem v zádech a rychle výsledek otočili. Pokorný dvakrát utekl stoperům, kteří byli tou dobou snad ještě v kabině a zkompletoval hatrrick. Domácí to ale probralo a začali soupeře výrazně tlačit k brance. V koncovce byli ale nepřesní. Když už trefili branku, tak během minuty proti dvěma střelám z prostoru šestnáctky Velín skvěle zakročil. V tu dobu hostům fyzicky odpadli střední záložníci a domácí chodili do přečíslení. Z jednoho vyrovnal Sysel, který šel sám na branku a nekompromisně vyrovnal. Domácí hrozili z rohů, ovšem byli málo důrazní na malém vápně. Exekutor Rosecký se postavil i k přímému kopu ze 30-ti metrů a střelu mířící do šibenice Urbánek skvěle vyrazil. Domácí mohli několikrát rozhodnout, branku však netrefili. 3 body jim vystřelil až 3 minuty před koncem svým 3. gólem Sysel, který zpoza šestnáctky krásně vystřelil, Velín si na míč sáhl, ale nestačilo to. Přestřelku tak zvládli vítězně domácí a zaslouženě vyhráli.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Martin Běloch: Dnešní zápas byl pro nás velice hekticky. Ze začátku jsme dali dva rychle góly a mysleli jsme si, ze je to jasné. Hosté zapracovali na přesných prihrávkách a vyrovnali hru. Po poločase jsme v obraně totálně zaspali. Ale v tomto zápase se ukázala naše vnitřní síla a zaslouženě jsme vyhráli. Podle mého názoru, kdybychom hráli zezadu jako v předchozích zápasech mohli jsme vyhrát o více branek. I přesto celkový výkon byl výborný a postupujeme v tabulce výše.

Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Dnešní prohru beru na sebe, první a poslední gól jsem měl chytit, ještě k tomu když dáme venku 4 góly. Je pravda, že od stavu 4:3 byli domácí jasně lepší a zaslouženě výsledek otočili, ale kluci makali a bod jsme si odvézt měli. Nedá se nic dělat, ve zbývajících čtyřech kolech nás čekají už jen těžcí soupeři, ale musíme z nich uhrát aspoň 6 bodů.



Sestavy


TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - M. Běloch [-] , R. Šmarda [-] , M. Hála [-] , P. Šimek [-] , Z. Vala [-] - S. Tvarůžek [-] , M. Sysel [-] , T. Habán [-] - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-] (89. V. Klíma [-] )

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , D. Skála [-] - L. Hanych [-] , F. Rosecký [-] (88. M. Krčál [-] ) - J. Vytlačil [-] - F. Boháček [-] (61. P. Fabík [-] ) , V. Pokorný [-] , P. Neuman [-] , L. Novotný [-] , F. Lán [-]

ŽK: 40. D. Skála , 60. F. Rosecký , 88. V. Novák .
Hráči zápasu: M. Sysel - V. Pokorný .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - VOKŘÁL Martin (N), ŘEPA Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.