1:2
(0:2)
34. A. Hlaváč (p.)
44. O. Černý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankář Hlaváč přispěl proměněnou penaltou k výhře Jimramova


Branky


67. Z. Pospíchal - 34. A. Hlaváč (p.) , 44. O. Černý
0

Jimramov potvrdil roli favorita a vyhrál ve Velké Losenici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov vstřelil dvě branky

V 1. poločase dominovali hosté,domácí byli všude o krok pozadu.Ve 20. minutě fauloval F. Mach hostujícího hráče ve vyložené šanci a byl rád jen za žlutou kartu. O pár minut později zbytečně zařídil penáltu, kterou brankář Jimramova bezpečně proměnil.Na konci poločasu zazmatkoval P. Zástěra, chtěl zahrát malou domů a společně s O. Černým přehodil J. Kasala.

Domácí snížili stav zápasu

2. poločas přeskupili domácí řady a začali už taky hrát trochu fotbal.Odměnou jim byla branka v 67. minutě Z. Pospíchalem. Vyrovnat mohl O. Augustin,ale přestřelil bránu.Hosté si pak výsledek zkušeně pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Asi nejhorší zápas od jara co tým vedu.Vůbec jsme nehráli fotbal jak na začátku soutěže. I když nám chyběli někteří stabilní hráči stejně to ostatní neomlouvá za předvedený výkon.Soupeři gratuluji a děkuji za férovou hru.Výborně pískal rozhodčí Šoustar.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: V Losenici jsem byl poprvé a musím říct, že jsem mile překvapen. Kvalitní hřiště a zázemí, slušní fanoušci, nakonec tři body, zkrátka hezká fotbalová neděle:-). V prvním poločase jsme prodali naši zkušenost a celkem v poklidu si vytvořili dvoubrankové vedení. Druhá půle byla od domácích o poznání svižnější a nakonec jsme se o výsledek museli strachovat. Inkasovali jsme však pouze jednou a výhru udrželi. Domácí mají mladý, snaživý tým a až se ve trojce otrkají budou každému nepříjemným soupeřem. My potvrdili, že jsme mužstvo dvou tváří, kdy venku hrajeme slušně, ale doma to drhne. Příští týden to budeme chtít napravit. Slušně hranému zápasu přispěl také kvalitní rozhodčí Šoustar. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - P. Zástěra [-] , J. Grodl [-] , J. Ptáček [-] (65. P. Bureš [-] ) , P. Kamarád [-] , D. Králíček [-] , R. Kasal [-] (55. R. Pátek [-] ) , D. Baránek [-] (73. O. Augustin [-] ) , J. Marek [-] , P. Neubauer [-] , F. Mach [-] (46. Z. Pospíchal [-] )

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , J. Sedlák [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] - J. Buchta [-] , P. Nykodým [-] (61. V. Dostál [-] ) , L. Bednář [-] , M. Zavadil [-] (70. P. Krejčí [-] ) - O. Černý [-] , P. Sedlák [-] (85. M. Pavelka [-] )

ŽK: 48. F. Mach , 87. P. Kamarád - 66. V. Dostál , 79. O. Černý .
Hráči zápasu: L. Bednář , M. Dvořák , P. Nykodým .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - PÁTEK Josef (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.