1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubočky si zajistily důležité 3 body v boji o záchranu


0

V rámci 24. kola SMOOS 1.A třídy sk. B přivítaly FK Hlubočky na své půdě SK Slatinice. Oba týmy se nacházejí v dolních patrech tabulky. Před utkáním je dělilo 7 bodů a lépe na tom byli hosté. Stav hřiště byl ovlivněn prudkým deštěm, který se Hlubočkami před utkáním prohnal. Vyrovnaný duel rozhodl v samotném závěru jedinou brankou zápasu Frýdek a zajistil domácím 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dnes se v Hlubočkách sehrál zápas 24. kola SMOOS I.A třídy „B“ mezi domácími FK Hlubočkami a hostujícími SK Slatinicemi. Dvě hodiny před začátkem zápasu prudce a vytrvale pršelo, avšak těsně před výkopem vysvitlo slunce a déšť téměř ustal. Hřiště bylo tedy notně promáčené a začátek utkání se o 5 minut opozdil, jelikož bylo nutné nalajnovat vápna, které déšť kompletně smyl. 

První poločas - mokrá bída

Rozhodčí Ivo Antoníček se svými asistenty Liznou a Majerem přivedli obě mužstva na kolbiště a zápas začal. Toho si ale nejspíše nevšimli domácí borci, které držel doslova nad vodou svými zákroky brankář Plch. Ten hned ve 3. minutě zlikvidoval „tutovku“ hostí a až do 30. minuty čelil dalším 4 střelám na bránu. Ve 30. minutě se konečně probrali domácí, jenže stejně jako na opačné straně, vyloženou šanci z malého vápna likvidoval brankář hostí Grepl. Hlubočky však nepolevily a domácí Tomáš Oral měl ve 40. minutě další vyloženou šanci, jenže skvělý zákrok znovu předvedl Grepl. Poločas se poté již víceméně dohrával a rozhodčí nenastavil ani vteřinu a ve 45. minutě odpískal poločas. Diváci toho v chladném počasí moc neviděli. Mokré hřiště znemožňovalo kombinační hru a z počátečního tlaku a 4-5 dobrých příležitostí Slatinice nevytěžily nic. Hlubočky tak mohly být po prvním poločase spokojenější, i když taktéž neproměnily 2 šance a s předváděnou hrou nemohly být spokojené.

Druhý poločas - Hlubočky rozhodly v závěru

Po poločase se slova ihned ujaly Slatinice, jenže ve 47. minutě se znovu zaskvěl domácí brankář Plch a vychytal další čistou šanci, a povzbudil tak své spoluhráče, kteří najednou začali získávat převahu nad hostujícím celkem a vytvořili solidní tlak na obranu Slatinic. Defenzíva Slatinic ovšem odolávala a v 65. minutě upláchl domácí obraně Jakub Křeček a vyslal centr před bránu, který jeho spoluhráči ale nepřetavili ve vedoucí gól. Slatinický Křeček tak korunoval svůj dnešní výkon, kdy byl jedním z nejnebezpečnějších hráčů svého týmu. Poté se však nadechly Hlubočky k náporu. V 67. minutě hostujícího brankáře provětraly střelou zpoza vápna, v 70. minutě střelu domácího Jakuba Stloukala zlikvidoval výtečný Grepl. Poté tlak opadl a hrálo se ve středu hřiště. V 73. minutě došlo k 1. střídání. Domácího Orala vystřídal Bronislav Pudil, na což Slatinice odpověděly o 3 minuty později nasazením Slezáka za Navrátila. Až do 87. minuty se toho moc neudálo. V 87. minutě však domácí Michal Nguyen vyslal do samostatného úniku svého spoluhráče, proti kterému ale vyběhl brankář Slatinic. Ten však dokázal míč dostat pouze k Jiřímu Frýdkovi, který přesnou pozemní střelou k pravé tyči zajistil Hlubočkám vytoužené 3 body. Domácí trenér Lužný poté v 89. minutě vyslal na hřiště Svozila za Dušana Hlaváče. Jednalo se však spíše o taktický tah. V 90. minutě šel sám na gólmana domácí Nguyen, ale byl faulován a rozhodčí z nepochopitelných důvodů vytáhl pouze žlutou kartu a nařídil volný přímý kop z hranice šestnáctky, který ale domácí nevyužili a rozhodčí poté utkání ukončil. Na podmáčeném terénu tak Hlubočky vyválčily 3 body a výrazně se přiblížily vytoužené záchraně. 



Ohlasy k zápasu


FK Hlubočky
Jiří Lužný (trenér): Vstoupili jsme do utkání hodně nervózně. Během pěti minut jsme mohli prohrávat klidně 3:0 a dá se říci, že jsme přežili klinickou smrt. Předpokládám, že to byla nervozita, která svazovala kluky, jelikož to byl zápas, dá se říci, o vše. Poté se hra ale vyrovnala a druhý poločas byl už podle našich představ a jsme velice rádi za vstřelený gól a získané 3 body.

SK Slatinice
Přemysl Bilík (trenér): V 1. půlce jsme si vytvořili 4-5 vyložených šancí, které jsme bohužel neproměnili, což se ukázalo jako klíčové a stálo nás to body. Hlubočky začaly hrát zhruba až ve 30. minutě, do té doby jsme kontrolovali hru. Bohužel my s naším mladým a nezkušeným týmem jsme nedokázali vytěžit více. Nakonec rozhodla zbytečná ztráta míče na polovině, následné propíchnutí a Hlubočky nás zaslouženě potrestaly.



Místo: Hlubočky. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.