Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek prohrával dvacet minut před koncem o šest branek, ale nakonec ještě stačil vyrovnat!


Branky


68. T. Polák , 70. M. Svoboda , 73. J. Melichar , 75. T. Polák , 77. Z. Jaroš , 90. J. Melichar - 11. K. Beran , 19. K. Beran , 23. J. Vyžrálek , 38. K. Beran , 44. M. Beno , 50. J. Hanus
0

Derby jako řemen proběhlo ve Strážku, kde domácí diváci viděli dvanáct branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná vedla o pět branek

Vstup do zápasu měli lepší domácí hráči, kteří si vypracovali dvě slibné příležitosti, ale ani jednu bohužel nedokázali gólově využít. Rožná proto začala tvrdě trestat. V 11. minutě se díky bojovnosti Vyžrálka a jeho pěkné přihrávce dostal míč do malého vápna , kde si sním zkušeně poradil kapitán Rožné Beran a otevřel skóre zápasu 0:1. Strážek byl i nadále mírně lepší na míči, jenže Rožná předváděla smrticí brejky. Další přišel v 19. minutě a na jejím konci znovu byl kapitán Beran 0:2. Když o další 4. minuty později zvýšil Vyžrálek už na 0:3, tak to vypadalo s domácími hráči hodně zle. Bohužel to nebyla poslední rána pro hráče Strážku. Do konce poločasu totiž Rožná přidala ještě další dvě branky a mohli tak velmi pohodě a spokojeně odcházet do kabin, za to domácí hráči odcházeli hodně zdrcení a s hlavou dolů . 

Strážek vyrovnal v poslední minutě

Strážek nastoupil do druhého poločasu aktivně , jenže to byla opět Rožná, která skórovala. V 50. minutě se trefil střídající Hanus na 0:6. V  tuto chvíli se zdálo o vítězství Rožné jasně rozhodnuto a asi nikdo by nevěřil tomu co se dělo na hřišti o pár minut později. Zlom přišel v 68. minutě, když Šikula zahrával roh, na který si na bližší tyč naběhl Polák a krásnou tečí snížil na 1:6 . O dvě minuty později se prosadil hlavičkou i domácí kapitán Svoboda a snížil na 2:6. V 73. minutě se prosadil domácí Melichar 3:6. O chvilku později se podruhé v zápase trefil pěknou střelou k tyči Polák 4:6. V 77. minutě gólové hody dnešního zápasu pokračovali, když Jaroš ve velkém vápně z otočky snížil jen na rozdíl jediné branky 5:6. Rožná se začala hodně vážně bát o výsledek.  Strážek bojoval a šel si za vyrovnáním . Vyrovnáno mohlo být už v 80.minutě, když se prosadil Cimbálník, jenže po sporné situaci mu byl následně po gólové radosti odmávan a odpískán ofsajd a gól nebyl uznán. V závěru se Strážek přece jenom dočkal, v 90. minutě šel sám na brankáře Melichar , který si poradil a srovnal tak na 6:6. Byla to i poslední akce tohoto velmi atraktivního zápasu pro oko diváka, kde si diváci přišli na krásných 12 branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Co k tomu dodat, takový zápas jsem ještě ve své kariéře nezažil ( možná už ani nezažiju ). Po poločasu jsme byli zralí akorát tak na ručník. Nebyli jsme horším týmem na hřišti, jenže Rožné tam za první poločas spadlo snad vše do čeho kopli. Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním nějak důstojně dohrát zbytek zápasu, bohužel uplynulo pět minut a dostali jsme gól na 0:6, což nám v tu chvíli vůbec nepomohlo. Zlom přišel až naší první brankou, ta nám dodala velkou energii a věděli jsme, že je v naší moci s tím zápasem ještě něco udělat. To se nám nakonec podařilo. Musím poděkovat všem hráčům za přístup , že to ani za stavu 0:6 nevzdali a dokázali zápas přivést k remíze. Proto musím na závěr použít heslo: Nikdy se nevzdávej !

SK Rožná
Marek Navrátil: No co k tomuto zápasu dodat? V první půli nám tam padlo skoro všechno a ve druhé půli se to štěstí obrátilo čelem k soupeři. Ale promarnit takový náskok je trestuhodné !



Sestavy


TJ Strážek
J. Vala [-] - J. Cimbálník [-] , M. Svoboda [-] , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , M. Christian [-] , J. Melichar [-] , T. Šikula [-] , J. Chocholáč [-] (46. Z. Jaroš [-] ) , S. Lahodný [-] (46. D. Lukášek [-] ) , F. Šmerda [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] , A. Korbička [-] , T. Sýkora [-] - D. Krajčo [-] , M. Beno [-] (46. J. Hanus [-] ) , J. Kroupa [-] , M. Navrátil [-] - F. Humpolík [-] , J. Vyžrálek [-]

ŽK: 64. Z. Jaroš , 90. F. Šmerda - 30. M. Beno , 64. P. Kunc , 90. A. Korbička .
Hráči zápasu: Z. Jaroš , J. Melichar - K. Beran .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - SVOBODA Miroslav (N), HANUS David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.