Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jimramově se konaly brankové hody


Branky


0

Celkem devět branek padlo v Jimramově, kdy domácí porazili nováčka z Polničky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padlo pět branek

Za ideálního fotbalového počasí přivítali domácí na svém hřišti nováčka z Polničky a diváci se mohli bavit protože viděli z obou stran útočný fotbal a 9 pěkných branek. Domácí začali náporem a v úvodních deseti minutách zazdili tři dobré šance. Hosté se postupně osmělovali a zvláště dvojice Víška a Průža zle větrala domácí obranu. Ve 23.minutě Pavel Sedlák ideálně uvolnil Dvořáka a ten uklidil míč k levé tyči. Ve 28.minutě padla nejhezčí branka utkání, kdy Buchta obešel tři protihráče a jeho pumelice vymetla levou šibenici. Domácí si asi mysleli, že je hotovo, ale hosté je vyvedli z omylu. Ve 32. a 35. byl po pěkných kombinacích u míče vždy nabíhající Neubauer a dvakrát neomylně trefil k pravé tyči 2:2. Ve 38.minutě propadl míč k zcela volnému Nykodýmovi a ten bez přípravy k levé tyči vrátil domácím vedení. 

Jimramov přidal další branky

Hned ve 46.minutě zakončil rychlou akci domácích nabíhající Dvořák - 4:2. V 52.minutě vyzpovídal celou domácí obranu Průža, který svůj únik z poloviny hřiště zakončil do levé šibenice. Domácím vyšlo střídání , kdy v 54.minutě nastoupil Zobač, který si v 55.minutě naběhl na přesný centr Borovského a při prvním dotyku s míčem skoroval. Utkání se lámalo v 59.minutě, kdy Buchta před šestnáctkou namazal hostům do brejku a ty ani nadvakrát nedokázali překonát domácího Hlaváče. Skore utkání uzavřel po akci Štěrby a Zobače technickou střelou střelec utkání Dvořák. Utkání se potom už jen dohrávalo a v 73.minutě trefil Štěrba hlavou tyč a v 84.minutě Borovský z volného kopu břevno. Hosté podali dopředu velmi dobrý výkon, kde zvláště Víška na hrotu je na 3.třídu nadstandartní hráč a až vypilují obrannou hru budou každému nebezpečným soupeřem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Bejt to v lize tak trenéry šlehne, ale třetí třída snese hodně (smích). Polnička pro nás byla velká neznámá, ale potvrdil se náš předpoklad podle předchozích výsledků. Byla velmi nebezpečná dopředu a hodně špatná v obraně. My jsme se určitě zvedli oproti minulému týdnu, ale pořád hrajeme zbytečně složitě. Hostům jsme umožnili spoustu možností skórovat a byla to divočina. Cením si šesti vstřelených branek a jsme rádi za výhru. Jsem moc rád, že se zápas povedl M. Dvořákovi, po odchodu O. Černého jsem pro něj připravil velkou změnu, kdy se přesunul z obrany do útoku, ale věřil jsem, že to zvládne a dnes potvrdil, že z něj bude kanonýr soutěže(smích) Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara:



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - J. Sedlák [-] , L. Bednář [-] , P. Borovský [-] , Z. Novotný [-] - P. Nykodým [-] (56. R. Šimon [-] ) , J. Buchta [-] , V. Dostál [-] (68. P. Sedlák [-] ) , J. Štěrba [-] - M. Dvořák [-] , P. Sedlák [-] (54. M. Zobač [-] )

TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - J. Víška [-] , R. Synek [-] (76. J. Kohout [-] ) , O. Průža [-] , M. Neubauer [-] , J. Štíbal [-] (58. M. Klíma [-] ) , M. Jirásek [-] , K. Podloucký [-] (66. V. Moravec [-] ) , T. Litochleb [-] , M. Podloucký [-] , K. Koblížek [-]

Hráči zápasu: J. Sedlák , M. Dvořák , J. Buchta - M. Neubauer .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - PAJKR Jaroslav (N), NEDĚLA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.