Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Koloucha a Vokouna rozhodl zápas


Branky


0

Měřínské Béčko potvrdilo v domácím prostředí roli favorita a vysoko přehrálo Bohdalov B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí předvedli střelecký koncert

Za velkého vedra se v Měříně střetly dva rezervní týmy, jejichž první týmy se druhého dne utkaly v Bohdalově. Aktivně začali domácí, když už ve 2. minutě vyslal Zelinka průnikovou přihrávku na Řezníčka, který nastřelil pouze boční síť. O 5 minut později se už domácí radovali, když Pololáník průnikovou přihrávkou vyslal Vokouna a ten poprvé překonal golmana Bohdalova. Hosté se ani nestačili oklepat a hned po minutě inkasovali druhý gól, Řezníček téměř z nulového úhlu tvrdou střelou skóroval. Po dalších 4 minutách vedli domácí už 3:0, Vokoun obehrál stopera hostí, prošel unikl ostatním obráncům a vsítil druhý gól. Tlak Měřína pokračoval až do 21. minuty, kdy se po levé straně prosadil levý záložník Bohdalova, překonal 2 obránce a před práznou bránu předložil loženou šanci útočníkovi hostí, ten ke smůle Bohdalova míč promáchl a vůbec nezakončil. Měřín tak mohl jít do brejku. V tuto chvíli se hra přelévala na obě strany, útočník Bohdalova ze slibné pozice před vápnem jen přestřelil branku. Ve 28. minutě byl před vápnem odpískán nedovolený zákrok na domácího Vokouna, ten se sám postavil k míči a nastřelil břevno, následovaly další dorážky, ty ale obránci Bohdalova úpěšně odvrátili. Ve 35. minutě po dobrém presingu ve středu hřiště obrali záložníci Bohdalova Koloucha, ten se ale nevzdal, vybojoval míč zpět a průnikovou přihrávkou vyslal útočníka Vokouna, ten dovršil svůj hattrick. Hosté na to dokázali odpovědět za 5 minut, jednoduchou kombinací Bohdalov překonal střed hřiště, Šimek si přehodil domácí stopery, přeběhl půlku hřiště a poslal míč k tyči. Stav 4:1 mohl vydržet pouze 3 minuty, kdy se na branku Bohdalova řítili sami Řezníček a Vokoun, Řezníček se rozhodl zakončit sám, ale trefil pouze tyč. Bohdalov šel do brejku, ale útočníci nezastihli míč na hrací ploše. Minutu na to se stav už změnil, křizný pas si na pravé straně zpracoval Kolouch a z úhlu procedil míč za golmanovy záda.

Další dvě branky podtrhly výhru domácích

Druhý poločas začal ve volnějším tempu. První šanci měli znovu domácí, kdy už překonali golmana hostí, ale obránci ještě stihli míč ukopnout. V 56. minutě se po sólové akci z pravé strany dostal ke střele záložník hostí, vytěžil z ní alespoň roh. Minutu na to se před brankou Bohdalova ze skrumáže neprosadil střídající Juda, když vystřelil slabě vedle. Pololáník o chvíli později vypíchl před vápnem míč a předložil jej před téměř prázdnou bránu Kolouchovi, tomu míč úplně nesedl, ale poslal míč tvrdou ránou na brankáře Velína, tomu prostřelil míč jeslemi a zakončil tak k pravé tyči. Po rozehrávce následoval tlak domácích, z kterého se v 68. minutě hosté vymanili a z kraje centrovali do vápna. Centrovaný míč vyrazil domácí brankář Kůčera, a založil tak rychlý protiútok. Z pravé strany přišel střílený centr přímo na hlavu Koloucha, který umístil míč přesně ke vzdálené tyči a 2. hattrickem ze strany Měřína završil na konečných 7:1. Tlak domácích neustával, do šancí se dostali střídající hráči Hladík i Robotka. Hosté ohrozili branku Měřína už jen ze standardních situací, kdy zahrávali 2 přímé kopy a jeden roh. V 83. dostal na půli průnikovou přihrávku domácí útočník. Daleko se ale nedostal, vynikajícím skluzem jej zastavil stoper Bohdalova a uzavřel tak gólově bohaté utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: V utkání jsme si vypracovali spoustu šancí a hosty z Bohdalova jsme dokázali přehrát. Utkání podtrhl výborný výkon sudího, kterému nelze nic vytknout. Chválím hráče za nasazení a můžeme doufat ve větší návštěvnost, pokud budeme v předvedené hře minimálně pokračovat.

Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Dnes k tomu není co říct, domácí byli ve všech činnostech lepší, my jsme vůbec nestíhali a soupeř dával nikým neatakován jednoduše góly. Druhý poločas byl odehrán již jen v exhibičním tempu, výsledek je pro nás ještě přijatelný. Gratuluji soupeři ke 3 bodům v suchém triku.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Kučera [-] - L. Řezníček [-] , J. Vokoun [-] (60. D. Robotka [-] ) , J. Zelinka [-] , D. Kolouch [-] , L. Pololáník [-] (80. T. Hrad [-] ) , M. Sýkora [-] , J. Procházka [-] , T. Bačák [-] , Š. Král [-] , P. Král [-]

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , F. Lán [-] , B. Křesťan [-] , D. Skála [-] (25. M. Krčál [-] ) - R. Henzl [-] , J. Šimek [-] , F. Řepa [-] , L. Novotný [-] - F. Boháček [-] (81. J. Šustr [-] ) , P. Fabík [-] -

Hráči zápasu: J. Vokoun , D. Kolouch - J. Šimek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - TROJAN Dalibor (N), NEUMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.