Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná vyhrála zápas bohatý na vstřelené branky


0

Věchnov odjíždí z Rožné bez bodu, domácí rozhodli zápas ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hektický úvod zápasu přinesl dvě branky

Zápas jsme začali netradičně s Filipem Humpolíkem v bráně a jak se ukázalo později, Filip zachytal fantasticky. Zpět ale k úvodu zápasu. Úvod zápasu byli aktivnější hosté z Věchnova a dostali se do dvou solidních šancí, které vznikly ze skrumáží před brankou. Paradoxně, kdo ale vstřelil první branku byli domácí. Tomáš Sýkora poslal míč ulicí na rozběhlého Jiřího Vyžrálka, který obstřelil k tyčce vyběhlého Davida Starého. Do velké šance se pak dostal Ondra Ostrýž, kterého ale skvěle vychytal vyběhlý Filip Humpolík. Za 8 minut bylo ale vyrovnáno. Hosté vhodili aut do běhu na Ondru Ostrýže, který přeloboval Filipa v bráně. Do šance se dostal i Marek Navrátil, ke kterému se dostal odražený míč z rohového kopu. Marek trefil skákavý míč skvěle, ale bohužel šla jeho střela kousek od pravé tyčky. Hosté měli také šance a jedna byla i z přímého kopu. K přímáku se postavil Víťa Hulák, který ale bohužel pro hosty trefil jen tyč. Domácí po faulu na Karla Berana kopali pokutový kop. K pokutovému kopu se postavil Pavel Kunc, ale David Starý jeho pokus zneškodnil. Do velké šance se ještě v první půli dostal Marek Navrátil, který obdržel luxusní přihrávku za obranu od Petra Navrátila. Tuto šanci, ale skvěle zlikvidoval vyběhlý David Starý. 

Marek Navrátil vstřelil vítězný gól

 Druhou půli začali skvěle hráči Rožné. Po centru od Tomáše Sýkory se ve 47. minutě prosadil Dalibor Krajčo. Jeho hlavička o zem přeskočila Davida Starého a domácí byli opět ve vedení. Hráči Věchnova ve druhé půli opět zahrávali přímý kop, ke kterému se postavil nikdo jiný než Víťa Hulák, ale zase trefil jen tyč brány. V 69. minutě se nedohodli obránci Rožné kdo odkopne míč a toho využil Martin Kolbábek, který trefil míč k tyčce a srovnal na 2:2. O 7 minut později se Rožná dostala zase do vedení. Marek Navrátil dostal míč u lajny, naznačil Vojtovi Kroupovi. Poté potáhl míč směrem k brance a střelou do šibenice nedal Davidu Starému šanci. Slibně vypadal i pokus z přímého kopu, který vyslal Petr Navrátil, ale David Starý střelu vyrazil. Poté byla hra hodně kouskovaná pro emoce z obou stran. Rožná udělala poslední tečku v 86. minutě. K přímému kopu se postavil Adam Korbička a střelou o tyčku nedal Davidovi Starému opět šanci. 



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Zápas začal v prvních minutách lépe Věchnov, ale my jsme dali paradoxně první branku. Netrvalo dlouho a Věchnov vyrovnal. Poté byly šance na obouch stranách, ale gólmani ukázali kus ze svého umu. Ve druhé půli jsme brzo udeřili, ale Věchnov dokázal opět vyrovnat. Až v 76. minutě jsme vstřelili další branku na kterou už Věchnov nedokázal odpovědět a naopak ještě jednou inkasoval.

TJ Věchnov
David Starý: Kdybychom v desáté minutě vyhravali 2:0 nikdo by se nedivil. Bohužel jsme prohrávali a to s neplněním úkolů daným trenérem přispělo k zasloužené prohře. Jediným smutným momentem celého derby bylo teatralni vystoupení pana Krajča to by si ve svých letech za rozhodnuteho stavu mohl Odpustit. Zasloužená výhra domácích.



Sestavy


SK Rožná
F. Humpolík [-] - A. Korbička [-] , T. Sýkora [-] , K. Beran [-] , P. Kunc [-] - M. Beno [-] , J. Kroupa [-] , M. Navrátil [-] , P. Navrátil [-] - D. Krajčo [-] , J. Vyžrálek [-] (79. I. Pokorný [-] )

TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , V. Hulák [-] (62. L. Novák [-] ) , M. Kolbábek [-] , V. Martinek [-] , J. Pokorný [-] , D. Uhlíř [-] (85. T. Bukáček [-] ) , J. Bílek [-] , J. Pokorný [-]

ŽK: 54. D. Krajčo - 20. D. Uhlíř , 37. J. Bílek , 85. J. Pokorný , 90. J. Pokorný .
Hráči zápasu: F. Humpolík , A. Korbička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - JANEČEK Martin (N), SMOLÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.