0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Měřína rozhodla po změně stran


Branky


0

Rezerva Měřína se po výhře v Březí vyhoupla do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

V průběhu prvního poločasu vál silný vítr. Hosté neměli štěstí v losu a domácí logicky zvolili stranu tak, aby hráli po větru. To se jim od úvodu vyplácelo, když Měřín zatlačili na vlastní polovině a odkopnuté balóny sbírali. V 10. minutě útočník Březí-Březské dostal příliš rychlou průnikovou přihrávku, pro kterou si vyběhl brankář hostí Kožený a ve skluzu míč lapil. I když byl u míče dřív, domácí útočník na to nebral ohledy a zbytečně, až zákeřně nakopl golmana hostí do žeber, ten následně musel střídat. Domácí nepolevovali v tlaku a chvíli po střídání vyzkoušeli střelou gólových parametrů nového brankáře Sysla, ten ji výborným zákrokem zneškodnil. Od 25. minuty se hra srovnala a hrálo se spíše ve středu hřiště. Obě mužstva se dostávala do náznaků akcí. Největší šanci měl středopolař Měřína Pololáník, který se po pěkné přihrávce ocitl sám na vápně, zbrkle ale vystřelil vysoko nad.

 

Měřín druhý poločas rozhodl

Hosté o půli vystřídali, což bylo ku jejich prospěchu. Po změně rozestavení začali Měřínští domácí na středu hřiště přehrávat a měli více ze hry. Poprvé se hostí radovali, když Sýkora procedil míč přes 3 obránce a následně překonal i golmana Urbánka. 7 minut na to vyslal Sýkoru po pravé straně Kolouch, Sýkora našel mezi penaltou a malým vápnem Robotku, který do protipohybu brankáře vsítil druhý gól. Ten následně spálil několik slibných šancí, a tak mohli odpovědět hosté. Domácí ve vápně Měřína vystřelili k pravé tyči, nicméně ne dostatečně a Sysel s námahou dokázal vyrazit jen před sebe na malé vápno. Míč se odrazil přesně před dobíhajícího hráče Březí-Březské, ten v jasné šanci zklamal a trefil ležícího brankáře Jiskry. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a v 82. minutě si Sýkora připsal 2. asistenci. Pěkným centrem našel Jůdu, ten tvrdou hlavičkou poslal míč k pravé tyči a zvýšil na konečných 0:3. Po celý zápas se hrálo tvrdě a obě strany dohráli v 11 hráčích jen díky shovívavosti arbitra Žilky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Martin Běloch:

TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: První poločas byl z naší strany hodně slabý. Domácí nás přehrávali na středu hřiště a z toho pramenily jejich šance. Hra byla hodně rozkouskovaná a zbytečně se diskutovalo se sudím. Tomu nenapomohl ani fakt, že jsme hned z kraje utkání přišli po úplně zbytečném zákroku domácího útočníka o brankáře a museli jsme už ve 12. minutě vynuceně střídat. Nicméně do poločasu vydržel stav 0:0 a po změnách v rozestavení a jsme domácí přehráli a vstřelili 3 góly.



Sestavy


TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - M. Běloch [-] , R. Šmarda [-] , Z. Vala [-] , J. Jobánek [-] - P. Lysoněk [-] , S. Tvarůžek [-] , T. Habán [-] - J. Jakeš [-] , V. Klíma [-] (82. P. Jobánek [-] ) , D. Dostál [-] (86. M. Sysel [-] ) -

TJ Jiskra Měřín B
J. Kožený [-] (16. P. Sysel [-] ) - P. Král [-] , J. Zelinka [-] , D. Kolouch [-] (82. T. Hrad [-] ) , P. Pospíchal [-] (46. S. Vlach [-] ) , D. Robotka [-] , M. Sýkora [-] , J. Procházka [-] , T. Bačák [-] , L. Pololáník [-] (71. P. Jůda [-] ) , Š. Král [-]

ŽK: 64. M. Běloch - 18. L. Pololáník , 70. D. Kolouch .
Hráči zápasu: M. Sýkora , D. Kolouch .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŽILKA Jan - SMEJKAL Karel (N), VOKŘÁL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.