Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jan Sklenář vystřílel hattrickem Bohdalci první vítězství


0

Nováček soutěže Bohdalec se prosadil v domácím prostředí proti favorizovanému Víru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padlo šest branek

Domácí nastoupili k obnovené premiéře před domácími diváky ve III. třídě a soupeřem jim byl Vír, který sestoupil do "trojky" z okresního přeboru.

Favorizovaní hosté měli již v úvodu zápasu stoprocentní příležitost, v které však trestuhodně selhali. V páté minutě se po přiklepnutí Daniela Staňka dostal do vápna Luboš Jaša a pod brankářem soupeře dokázal skórovat – 1:0. Dále se hrál vyrovnaný zápas a hosté po několika náznacích dokázali vyrovnat, po zmatcích v domácí obraně uklidil míč do sítě Šenkýř – 1:1.

 

V 29. minutě se dlouhý balon dostal k Janu Sklenářovi a ten vrátil vedení domácím – 2:1. Po centru Víta Ambrože z pravé strany se v 31. minutě prosadil Daniel Staněk a domácí odskočili na 3:1. Domácí byli efektivnější v zakončení, a to se znovu ukázalo v 37. minutě, kdy Jan Sklenář přehodil brankáře Víru a zvýšil na 4:1. Hosté dokázali ještě minutu před odchodem do kabin snížit, když se po špatně odvráceném rohu a následném centru prosadil Lahodný. Poločas skončil 4:2.

Sklenář hattrickem potvrdil vítězství

V druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil, hra se však trochu přitvrdila a byla rozkouskovaná fauly a odkopy do zámezí. Padl již jediný gól, kdy v 65. minutě zakončil souhru středem Sklenář a zkompletoval hattrick. Domácí tedy soupeře od přehrady porazili 5:2 a získali první body do tabulky.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Od začátku zápasu jsme byly aktivnějším týmem a díky tomu jsme se ujali vedení. Díky kvalitnímu výkonu všech hráčů jsme si do poločasu odnášely vedení o 2 branky. Do druhé půle jsme vkročily s tím, že náskok udržíme. Toto se nám povedlo a po zásluze jsme získaly první 3 body.

Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Zápas s Bohdalcem jsme odehráli v oslabené sestavě, chyběli nám tři hráči základní sestavy. První poločas měli obě strany několik brankových příležitostí, ale domácí byli v zakončení lepší .Ve druhé půli se hrálo dosti tvrdě domácí vstřelili ještě jednu branku. A my i ve stoprocentní šanci jsme opět zklamali, i proto zápas skončil výhrou domácích. Domácím gratuluji ke třem bodům.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Kamarád [-] - J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] (85. D. Skryja [-] ) , D. Staněk [-] (90. P. Dostál [-] ) , L. Jaša [-] , P. Černý [-] , I. Hřebíček [-] (60. P. Harvánek [-] ) , V. Ambrož [-] (75. T. Maděra [-] ) , R. Morkus [-] , F. Franěk [-] , J. Ambrož [-]

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - M. Havel [-] (46. V. Oliva [-] ) , M. Matuška [-] (82. J. Coural [-] ) , K. Řehoř [-] (74. P. Jílek [-] ) - V. Oliva [-] , D. Šenkýř [-] , V. Skoumal [-] (46. M. Purč [-] ) , J. Smolík [-] (69. M. Krejčí [-] ) , D. Lahodný [-] - M. Kulpa [-] , R. Juřík [-]

ŽK: 42. J. Sklenář , 53. D. Staněk , 78. P. Jaša - 35. R. Juřík , 41. V. Oliva .
Hráči zápasu: J. Sklenář .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: LANDSMAN David - FRANĚK František (N), SKLENÁŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.