1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Bohdalova doma opět neprohrálo


Branky


0

Druhý domácí zápas mají za sebou hráči rezervy Bohdalova. Tentokrát si připsali bod s favorizovaným Strážkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Ve druhém podzimním kole se v Bohdalově představily dva týmy, které vyhrály své úvodní zápasy. Hosté ze Strážku mohli jít do vedení již ve druhé minutě, kdy se po nedůrazu Švomy dostal k míči na penaltě hostující útočník, skákavý míč stačilo přehodit přes vybíhající brankáře Velína, ale zakončil slabě pouze do rukavic gólmana. Hosté byli po celý první poločas fotbalovější, dostávali se do šancí, ale ty končily buď zákroky brankáře nebo mimo tři tyče. Domácí bojovali a vypracovali si také jasnou šanci, ale Pokorný při pokusu přehodit gólmana o kousek přehodil i branku. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Strážek vyrovnal čtvrthodinu před koncem

Do druhé půle nastoupili ne vlastní vinou později příchozí Vytlačil s Fabíkem, oživili hru, která se vyrovnala a hostům lehce začal docházet dech. To naopak domácím rostlo sebevědomí každou minutou, což potvrdil gólem Golem Frenk Pokorný, kterého na zadní tyči našel skvělou přihrávkou Ondra Prokeš. Domácí byli na koni, hráli stále obětavě, ale čtvrt hodiny před koncem při závaru na hranici šestnáctky nedokázali odkopnout míč, který hostující hráč levačkou poslal na branku a ten skončil v síti. Tři body pro Bohdalov měl na hlavě Novotný, ale branku těsně minul. Zápas tak skončil remízou, pro hosty lehce krutou za velké množství spálených šancí, pro domácí zaslouženou za obrovskou bojovnost a nasazení. FC Bohdalov B se tak poprvé v historii dostal na první místo tabulky III. třídy, i když jen na jediný den.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Roman Velín, brankář FC Bohdalov B: Dnes se sešlo u obou našich týmů velké množství absencí, A týmu chybělo pět hráčů základní sestavy, takže to museli doplnit kluci z béčka. Naštěstí máme dostatečně široký kádr, vždyť minulý týden přišlo na zápas 23 hráčů. Takže dneska dostali šanci střídající hráči a nevedli si vůbec špatně. Musím je pochválit, protože zápas skvěle odmakali a bojovali až do konce. Především Jirka Wasserbauer měl na pozici předstopera premiéru a zvládl ji skvěle. Díky kluci, jen tak dál a ono to půjde.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Druhou půlku jsme byli lepším týmem, bohužel do vedení se dostal Bohdalov, takže za průběh zápasu remízu nakonec bereme , bod z venku se počítá.



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , B. Křesťan [-] , O. Prokeš [-] , L. Novotný [-] , V. Pokorný [-] (77. F. Doskočil [-] ) - F. Rosecký [-] , J. Henzl [-] (46. A. Fabík [-] ) , J. Wasserbauer [-] - M. Krčál [-] (46. J. Vytlačil [-] ) , J. Švoma [-] -

TJ Strážek
J. Vala [-] - Z. Jaroš [-] (69. J. Cimbálník [-] ) , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , J. Melichar [-] , T. Šikula [-] , J. Chocholáč [-] , S. Lahodný [-] , F. Šmerda [-] , A. Krištof [-] , P. Kupský [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - KŘÍŽ Daniel, JAROŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.