3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Bohdalova vstoupilo do soutěže jasnou výhrou


Branky


0

Rezerva Bohdalova si připsala do tabulky první tři body a začala sezónu  podstatně lépe než končila tu minulou, kdy se jí moc nedařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát skórovali

Bohdalovští to neměli jednoduché. Jako pořadatelé sobotní pouťové taneční zábavy toho moc nenaspali a před rekordní návštěvou více jak tří set diváků, nechtěli připustit fotbalovou blamáž. Tu předvedl soupeř, když se k utkání dostavilo jen jeho osm hráčů a na zbytek se muselo dvacet minut čekat. Utkání však oba hendikepy nijak neovlivnily. Za Bohdalov nastoupilo několik hráčů áčka, kteří měli za se sebou vítězný zápas se Štěpánovem z předchozího dne a zejména v první půli to bylo vidět. Domácí se také brzy ujali vedení. když se v 18.minutě trefil Víťa Pokorný a šest minut nato přidal další gól Jarma Vytlačil, když lobem potrestal vyběhnutého brankáře hostů.

 

Věchnov snížil, ale Řepa rozhodl, kde zůstanou tři body

V druhé půli se Věchnov zlepšil, hru vyrovnal, což potvrdil v 58. minutě Kučera. Bohdalovští však dali šanci všem mladíkům z lavičky, kteří hru oživili. K vidění bylo nádherné sólo akce Aldy Neumana, která od půli hřiště utekl po pravé straně věchnovské obraně, bombou nasřelil břevno, od něj se míč odrazil na brankovou čáru a dobíhající Messi- Filda Řepa neměl problém jej hlavou poslat do sítě. Utkání tak skončilo vítězstvím Bohdalova 3:1, což po zápase bylo početnými diváky oceněno děkovným potleskem. Příští kolo hraje rezerva Bohdalova opět doma, když přivítá favorizovaný Srtrážek. Věchnov se představí zase opět na hřišti soupeře a to v Rožné.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Jiří Šustr:

TJ Věchnov
David Starý: Byla to od počátku smolna stace. Jednu chvíli to vypadalo že snad ani nepojedeme ale nakonec nás i díky pomoci veteránů bylo 13. Domácí velice podržel brankář a zápasu by slušela remíza. měli i více štěstí v zakončení a nebýt dvou individuálních chyb remízou by asi i zápas skončil. I tak děkuji všem hráčům za sympatický výkon.



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , F. Lán [-] , B. Křesťan [-] (70. D. Skála [-] ) , P. Neuman [-] - L. Hanych [-] (64. P. Fabík [-] ) , A. Neuman [-] , L. Novotný [-] , J. Vytlačil [-] (78. F. Rosecký [-] ) - V. Pokorný [-] (64. F. Boháček [-] ) , R. Henzl [-] (66. F. Řepa [-] )

TJ Věchnov
D. Starý [-] - M. Kolbábek [-] , P. Soudek [-] , T. Bukáček [-] (78. J. Pokorný [-] ) , R. Pivko [-] (69. Z. Fryšonc [-] ) , P. Kučera [-] , V. Martinek [-] , J. Pokorný [-] , J. Jedlička [-] , J. Bílek [-] , L. Novák [-]

ŽK: 53. L. Novák .
Hráči zápasu: V. Pokorný .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - WASSERBAUER Jiří (N), KOLBÁBEK Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.