Svratka rozhodla zápas během jedné minuty


Branky


38. J. Řádek , 39. J. Pech
0

Důležitou výhru si připsala Svratka v zápase proti Rozsochám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka šla do dvougólového vedení

V posledním podzimním duelu sezóny hostili fotbalisté Svratky Rozsochy. Oba dva týmy v posledních kolech se nesetkávali příliš s dobrými výsledky, tudíž se jednalo o důležitý duel před zimní pauzou. 

Úvod duelu nepřinesl ani z jedné strany nějakou výraznou podívanou, ale spíše boj ve středu hřiště. První brankovou příležitost si vypracovali hosté, kdy se na pravé straně uvolnil záložník hostí a na jeho střílenou pobídku před branku jen o pár centimetrů nedosáhl kanonýr Bureš. Domácí v tu chvíli nebyli příliš nebezpeční a pokud nějaké šance vypadala nadějně, zabrzdila je nepřenost. Podobně jako nepřesně skončilo několik střeleckých pokusů aktivního Lédla. Když už to vypadalo, že první poločas se odehraje bez branek, byl kousek před vápnem faulovaný právě Lédl. K exekuci přímého volného kopu se postavil Řádek a s pomocí teče ve zdi se domácí dostali do vedení. 1:0 O pár desítek vteřin později domácí zvýšili vedení, když Pech vypálil ze střední vzdálenosti a pokus ukrytý mezi bránícími hráči skončil až za zády Střešťáka 2:0 Do poločasové pauzy odcházeli výrazně veselejší domácí, kteří z minima vytěžili maximum. 

Druhou půli branka nepadla

Druhý poločas nabídl vyrovnanou partii. Domácí se spoléhali především na defenzivu a Rozsochy se s vyjímkou jednoho zakončení Bureše, se kterým si poradil Šmahel do zakončování prakticky nedostávali. Ze strany hostí se neurodilo ani po několika velmi hezky zahraných standartkách. Domácí mohli v závěru své vedení zvýšit, ale Jambor minul odkrytou bránu. Po závěrečném hvizdu sudího Tomáška se tak domácí mohli radovat ze zisku důležitých třech bodů.

 



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Vojta Šmahel: "Jsem rád, že po nepovedených posledních kolech jsme si udobřili naše příznivce výhrou. Neřekl bych, že jsme soupeře vyloženě přehráli, nicméně tři body jsou naše a my můžeme s klidným srdcem přezimovat. Chválím celý tým za bojovný a odmakaný výkon, protože ve složitých podzimních podmínkách to ani jinak nelze."

TJ Rozsochy
Michal Strachoň: Ve vyrovnaném utkání jsme prohráli dvěma slepenými góly v prvním poločase. Domácí nebyli lepší, ale mi jsme nedokázali opět proměnit i ty největší brankové příležitosti a proto odjíždíme bez bodu.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - LIŠKA Jiří, KOCOUR Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.