Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 13:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední tým tabulky Křoví vyhrál derby


Branky


0

Osová Bítýška v domácím prostředí neuspěla a podlehla Křoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

První listopadový víkend bylo na pořadu dne derby mezi týmy Osové Bitýšky a Křoví. Oba týmy se pohybuji v dolní polovině tabulky a tak se čekal těžký zápas o důležité body. Od úvodní minuty domácí drželi míč na svých kopačkách a hosté se snažili ohrožovat branku domácích z brejků a standartních situací.

 

Do vedení se dostali ve 20.minutě hosté, Lukáš Němec našel za obranu naběhnuvšího a nikým nehlídaného Kalinu, který si míč zpracoval a z malého vápna prostřelil domácího brankáře. Ve 24.minutě bylo vyrovnání, domácí zahrávali rohový kop, na který si naběhl Vařílek a hlavičkou nedal Karmazínovi šanci. Domácí hrozili spíše ze střední vzdálenosti, ale střelám chyběla přesnost zakončení. V průběhu první půlky domácí po střela z poza velkého vápna nastřelili tyč a tak nerozhodný výsledek zůstal až do konce prvního poločasu.

Křoví ovládlo druhou půli

Druhá půlka byla gólově více plodná, do vedení se opět dostali hosté. V 60.minutě se před velkým vápnem opřel do míče Polonec a lehce tečovaná střela domácím obráncem skončila za zády domácího Hršela podruhé. O 8minut později se hosté doslali do dvoubrankového vedení po brance Kaliny. Domácí se ovšem nevzdávali a snížili v 78. minutě na 2:3. Na centrovaný míč ze standartní situace do velkého vápna si naběhnul Tomáš Karmazín a přehlavičkoval pozdě vyběhnuvšího Petra Karmazína v brance.

Domácí se v závěru tlačili do útoku a hosté tak měli možnost na brejky. V závěru zápasu tak byly k vidění 2 šance, nejprve mohl vsítit svůj třetí gól v utkání Kalina, kdy si povodil 4 hráče domácích včetně brankáře, avšak branku nevstřelil, což se mohlo stát osudovým pro tým Křoví, kdy domácí v závěru utkání podruhé v utkání nastřelili tyčku,ale branka už žádná nepadla a tak si 3 body odvezli hosté.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Marek Vařílek:

TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla: Čekalo nás derby, kdy jsme chtěli dovést z Bítýšky všechny body a snížit tak bodový rozdíl v tabulce od ostatních týmů. Vzhledem k tomu, že se oba týmy dobře znají, dávali jsme si od úvodních minut velký pozor na Vařílka, který dokáže vstřelil branku z jakékoliv situace a Antoše, který domácím tvoří celou jejich hru. Až na malé drobnosti se nám tyto hráče podařilo pohlídat, vstřelili jsme 3 branky a troufnu si říct, že zaslouženě si odvezli 3 body. U domácích předváděl velice povedený výkon Pavel Jelínek a u hostů bych chtěl za předvedený výkon pochválit celé mužstvo, ale vyzdvihnul bych trio Knotek, Bartošek a Chlup, kteří odehráli velice zdařilé utkání.



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - P. Kališ [-] , T. Karmazín [-] , P. Jelínek [-] (71. J. Malý [-] ) - J. Jelínek [-] , O. Zeman [-] (88. P. Karmasin [-] ) - M. Vařílek [-] - P. Antoš [-] , O. Liška [-] (74. M. Dupal [-] ) , M. Navrátil [-] , P. Večeřa [-]

TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - J. Chlup [-] , M. Kalina [-] , J. Kašpar [-] , P. Bartošek [-] , M. Němec [-] , L. Knotek [-] , M. Polonec [-] , Z. Sára [-] , L. Němec [-] , R. Roštinský [-]

ŽK: 89. R. Roštinský , 90. M. Polonec .
Hráči zápasu: T. Karmazín , M. Vařílek - M. Kalina .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - SOUKUPOVÁ Věra, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.