Toman hattrickem rozhodl derby!


Branky


1

Souboj o první místo v tabulce mezi Počítky a Hamry před 250 diváky vyzněl jasně pro domácí Počítky. Transformátor tak vystřídal v čele tabulky o dva body kladiváře a vede tabulku okresního přeboru!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Toman se trefil dvakrát před přestávkou

Derby mezi SK Transformátor Počítky a hamerskými kladivy se odehrálo před 250 diváky. V zápase šlo o první místo v tabulce a hned od začátku utkání bylo viděno mnoho osobních soubojů. Domácí tým byl nebezpečnější a první šanci utkání měl útočník Jurnečka, ale orazítkoval pouze břevno Pinkavovi brány. Hostující Hamry hrozily pouze dvojicí Filippi-Havlík, ale bez střeleckého pokusu. První branka padla v 39. minutě. František Toman si naskočil na perfektní centr a střelou do šibenice poslal Počítky do vedení 1:0. Hned o dvě minuty později odcentroval Patrik Ločárek a našel znovu Františka Tomana a ten hlavou vstřelil druhou branku. Poločas vyhrály Počítky 2:0.

Hamry již jen korigovaly pětibrankovou ztrátu

Do druhého poločasu vstoupily lépe Hamry. Přitlačily Počítky, ale bez gólového efektu. Domácí tým přežil tlak a během deseti minut rozhodl utkání. V 58. minutě sklepl David Odehnal míč na nohu Romana Halamky a ten nechytatelnou střelou vymetl všechny pavouky v Pinkavově bráně. V 61. minutě byl Lukáš Jurnečka rychlejší u míče než hostující kapitán Pavel Novotný, sprintoval přes celou půlku a přesnou střelou poslal Počítky do čtyř brankového vedení. O dalších šest minut později zahrával Patrik Ločárek rohový kop, našel hlavu Františka Tomana a ten uzavřel svůj hattrick. V tuto chvíli si celek z Počítek dělal z hostujícím týmem co chtěl, bohužel pro domácí už další branky nepřidal. Deset minut před koncem po důrazu v domácím pokutovém území korigoval Dominik Havlík. Poslední branku v utkání vstřelil v úplném závěru Tomáš Novotný, který pěkně provedeným trestným kopem překonal Martinčiče. Počítky vyhrály souboj o první místo jednoznačně 5:2.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Souboj o čelo v tabulce jsme zvládli na jedničku. Útočná hra byla podle mých představ a obranná byla perfektní. Hamrům jsme dovolili vystřelit na branku až deset minut před koncem. Do dalších utkání musíme nastoupit se stejným nasazením.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Dnes to moc o fotbale nebylo. Domácí na svém plácku umí a my na to nenašli recept. Rozhodl závěr první půle, kdy jsme dostali dva slepené góly.



Počet diváků: 250. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - HROMÁDKA Miroslav, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 10
Rozhodčí - ŠOUSTAR Jaroslav: 10
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - SK Transformátor Počítky: 10
Výkon hostů - FC Hamry nad Sázavou: 8
Hodnocení hráčů - domácí: Michal Martinčič - 9, Adam Svoboda - 9, Roman Halámka - 10, Martin Řeháček - 10, Lukáš Sláma - 10, František Toman - 10, Petr Beneš - 10, Ondřej Zajíček - 10, Daniel Bednář - 10, Petr Hájek - 9, David Odehnal - 9, Martin Kuřítko - 9, Martin Landsman - 9, Lubomír Kachlík - 8, Jan Mašek - 10, Ondřej Toman - 10, Lukáš Jurnečka - 10, Patrik Ločárek - 10,