Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Nové Vsi rozhodlo po přestávce


Branky


0

Nová Ves se výhrou nad Svratkou dostala do kontaktu v tabulce, s týmy které jsou ohroženy sestupem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Sobotní sychravé odpoledne v Nové Vsi  svedlo proti sobě místní rezervu s hráči Svratky.Než se domácí stihli zahřát tak již v 8.minutě prohrávali po hlavičce Tomáše Ondry 1:0.Ani další průběh zápasu se pro domácí nevyvíjel podle představ.I když měli sice míč více na svých kopačkách nabízeli nepřesnými přihrávkami hostům nebezpečné brejky.Většinou však hosté v zakončení selhali nebo je vychytal výborně chytající Milan Babjačok.Když neproměnili hosté své slibné šance dočkali se domácí.V třicáté sedmé minutě se na levé straně uvolnil Marek Ondřejka a střelou na zadní tyč srovnal na 1:1.Stejný hráč mohl naklonit poločasové skóre na stranu domácích,ale míč posal z malého vápna do náručí brankáře Moučky.Poločas tak skončil smírně 1:1.          

Domácí rozhodli čtyřmi brankami v druhé půli

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a svými průniky po křídlech zatápěli hostům v obraně.Po pěkných křídelních akcích se také domácí dostali do dvoubrankového vedení.V 52 a 53 .minutě se po nich trefil Petr Bureš a Marek Ondřejka.Dvoubrankové vedení však domácím vydrželo pouhé tři minuty.To se po velkém přispění domácí obrany trefil Honza Mayer. Kontaktní branka nakopla hosty k tlaku jenž vyústil ke třem golfovým šancím při nichž domácího brankáře Babjačoka zachránila 2 krát branková konstrukce.A když hosté opět své šance nevyužili,rozhodli domácí o tříbodovém zisku po dvou standartkách. V nichž se nemýlili bratři Jakub a Petr  Šanderovi a stanovili konečné skóre zápasu na 5:2.  



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: I když konečné skóre zápasu vypadá na jednoznačný zápas v reálu to tak vůbec nebylo.Hosté nám svým stylem hry nadělali spoustu nepříjemných chvil v našem vápně a jejich gól několikrát vysel ve vzduchu.Tentokrát jsme měli i štěstí, což se nám celý podzim zdaleka vyhýbalo.

SK Svratka
Vojta Šmahel: Jednalo o relativně vyrovnaný duel a 5:2 je pro nás krutých. V posledních duelech si vypíjíme kalich hořkosti do dna. Nyní se musíme soustředit na poslední podzimní duel s Rozsochy a bezpodmínečně bodovat, protože jinak podzimní část sezony bude velký průšvih.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
M. Babjačok [-] - F. Šandera [-] , J. Skalník [-] (46. V. Novotný [-] ) , J. Šandera [-] , P. Šandera [-] (66. V. Bureš [-] ) , T. Nejedlý [-] (55. V. Komínek [-] ) , S. Kubík [-] , T. Nečas [-] , P. Bureš [-] (84. F. Černý [-] ) , M. Miluška [-] (46. J. Šandera [-] ) , M. Ondřejka [-]

SK Svratka
P. Moučka [-] (46. M. Musil [-] ) - J. Mayer [-] , D. Mayer [-] , M. Moučka [-] , J. Pech [-] , T. Vítek [-] , J. Lédl [-] , Z. Kalina [-] , P. Makovský [-] (59. J. Řádek [-] ) , M. Ondra [-] , T. Ondra [-]

ŽK: 84. T. Vítek .
Hráči zápasu: M. Babjačok , M. Ondřejka - T. Ondra .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - BUREŠ Václav (N), NOVÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.