Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry si otevřely v utkání proti Křoví střelnici


0

Křoví v Hamrech vedlo, ale nakonec odešlo vysoko poraženo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry v prvním poločase vedly o branku

Hamry přivítaly na svém hřišti soupeře z Křoví. Čekalo se, že domácí kladiváři nebudou mít s posledním týmem problém. Začátek tomu ovšem nenapovídal. Do vedení šlo totiž po 10. minutách právě Křoví. Domácí chtěli rychle odpovědět a to se jim také za chvíli povedlo, když vypíchl míč Dominik Havlík a přesně zakončil. O dalších 10 později poslal domácí do vedení Vojtěch Zedníček. První poločas už branku nepřineslo, a tak bylo utkání stále otevřené. 

Hamry se ve druhé půli radovaly sedmkrát

Na začátku druhé půle se trefil přesně k tyči domácí Patrik Němec a zvýšil na 3:1. Definitivně zlomil odpor soupeře krásnou střelou do šibenice Tomáš Novotný. Kladiváři byli při chuti a dělali si co chtěli. Na 5:1 přidal Adam Šabart, který dorazil míč do brány. Šestou branku dal střelou na přední tyč střídající Jakub Sobotka. V 70. minutě už to bylo 7:1, když si s obranou pohrál kanonýr Vojtěch Zedníček. Osmou branku dal nadvakrát Dominik Havlík a konečně devátou branku přidal ještě Jiří Zábranský. Tým z Křoví na závěr po hezké akce upravil na konečných 9:2.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Nechtěli jsme nic podcenit a jít od začátku za třemi body. Soupeř sice vedl, ale rychle jsme vyrovnali a brzy otočili. V druhé půli jsme chtěli co nejdříve rozhodnout, což se povedlo a vylepšili jsme si i skóre.

TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla: Do utkání jsme vstoupili velice dobře a dostali jsme se do několika šancí, domácí jsme možná i lehce zaskočili a vedli tak v úvodu 1:0. Domácí ovšem do poločasu dokázali skore otočit na svoji stranu. V druhé půlce, hlavně zásluhou vynikajícího výkonu kapitána a mého kamaráda Pavla Novotného, nám kladiváři nasázeli 7 branek a zaslouženě tak jednoznačně doma zvítězili.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - V. Zedníček [-] , D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] (73. Š. Vrša [-] ) , P. Němec [-] (57. J. Sobotka [-] ) , P. Novotný [-] , J. Dvořák [-] (70. J. Zábranský [-] ) , A. Šabart [-] , I. Sojma [-] (65. P. Vašek [-] ) , T. Novotný [-] , J. Sláma [-]

TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - M. Kalina [-] , M. Šustáček [-] (30. K. Novotný [-] ) , J. Ráboň [-] , D. Karásek [-] , M. Němec [-] , L. Knotek [-] , M. Polonec [-] , Z. Sára [-] , L. Němec [-] , R. Roštinský [-]

ŽK: 87. T. Novotný - 87. R. Roštinský .
Hráči zápasu: T. Novotný , A. Šabart .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LANDSMAN David - BENC Lukáš (N), HOUBA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.