Počítky vyhrály ve Svratce čtvrté utkání v řadě


Branky


0

Počítky se po výhře ve Svratce dostaly na jeden den do čela tabulky okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Halamka se trefil před přestávkou

V dalším domácím duelu hostili fotbalisté Svratky Transformátor Počítky. Aktuální forma a výsledky byly zcela jednoznačně na straně hostí, když Svratka po dobrém úvodu prožívá hlubokou krizi vyjádřenou i prohrou nad posledním Křoví. I z toho důvodu vstupovali domácí do duelu s tím, že musí uspět. Úvod utkání nepřinesl ani z jedné strany příliš zajímavého. Oba dva týmy sice ze své hry dokázali vytěžit několik standardních situací, nicméně na obou stranách bylo ke vstřelení branky daleko. Když už to vypadalo, že první nudný poločas skončí bez branek podnikly Počítky rychlý protiútok, na jehož konci zakončoval zpoza velkého vápna utaženou placírkou k tyči Halamka a dostal hosty před poločasem do vedení. 0:1

Branka již ve druhém poločase nepadla

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu, jako poločas první- jednalo se především o tuhý boj ve středu pole. Domácí sice se s postupným časem zlepšovali, nicméně jejich převaha nebyla markantní. Počítky hrozili spíše sporadicky po standardních situací, když jeden tvrdý střelecký pokus vyrazil domácí gólman. Stoprocentní šanci na vyrovnání si domácí vypracovali zhruba 10 minut před koncem, když po střílené pobídce z pravé strany zakončoval T. Ondra, bohužel však do míst, kde se zrovna přesouval Šobej, jehož zákrok zápasu rozhodl o tom, že všechny body si odvezou hosté. V úplném závěru si hosté pohlídali několik dlouhých nakopnutých balonů a se závěrečným hvizdem velmi dobře pískajícího Koniga se radovali již ze čtvrté výhry v řadě. Domácí mizérie pokračuje již naopak třetí prohrou.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Vojta Šmahel: „Tento zápas byl o maličkostech, o detailech a podle mého se jednalo o remízový zápas. Naneštěstí pro nás hosté jednu z mála příležitostí zužitkovat dokázali. Za poslední tři kola jsme podali rozhodně nejlepší výkon, ale bohužel na body to nestačilo. Po zdařilém úvodu jsme momentálně v krizi, ze které se musíme dostat. K zamyšlení je i fakt, že na domácím hřišti jsme již tři kola za sebou neskórovali. Do konce podzimu zbývají dvě kola a my musíme bojovat, nějaké body vytěžit, abychom přezimovali s klidnou hlavou."

SK Transformátor Počítky
Lukáš Sláma: Ve Svratce je velice těžké vyhrát, mají kvalitní běhavý tým, a proto jsem moc rád, že se nám to podařilo!! V závěru utkání nás podržel skvěle chytající David Šobej, který udržel třetí nulu v řadě.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - HOBZA Miloš (N), ŠUSTR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.