Dolní Rožínka přehrála Bory po změně stran


Branky


0

Bory se po domácí prohře s Dolní Rožínkou propadly již na dvanácté místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Rožínka přijela do Borů dobře připravená a ukázala to hned od začátku dobrým držením míče. Ale byly to Bory, kdo měl první góovou příležitost, kterou ale Miroslav Ochrana poslal těsně vedle levé tyče golmanovi brány. Po pětadvaceti minutách je hra tak vyrovnaná a šance se střídají na obou stranách. V zápětí i Bory čelily protiútoku, ale hosté s ním naložili stejně. Další parádní střelu na bránu hostí vyslal Pepa Starý, po pěkném uvolnění, znovu však jen těsně vedle. Zůstává tak ale jen u nich a poločas končí smírně 0:0.

Dolní Rožínka v druhém poločase třikrát skórovala

V 50. minutě hosté zahrávají přímý kop a ne příliš přesvědčivou střelou překvapili domácího brankáře – 0:1. V 58. minutě si hosté opět prosadili.  Hostující útočník si lehce poradil z domácí obranou a předložil tutovku do prázdné brány – 0:2. O osm minut později domácí zahrávali ofside systém jeden z hrajících obránců, ale nezareagoval a tak hosté znovu pohodlně skórovali. Nedáváme jasné gólové situace a tak nemůžeme pomýšlet na lepší výsledky. 0:3 jasně ukazuje jak na tom teď jsme. Musíme doufat, že se to brzy zlepší.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený:

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl:



Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - KŘÍŽ Bedřich (N), KAŠTAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.