0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová rozhodla v Křižanově ve druhém poločase


Branky


0

Až v závěru utkání rozhodl Petr Laštovička, že si Bobrová odveze z Křižanova všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Za nádherného sobotního počasí vyběhli křižanovští do duelu s nedalekou Bobrovou s vědomím, že v případě výhry budou, byť možná jen na pár hodin, vévodit okresnímu přeboru. Na jejich chuti to bylo znát a od úvodu střetnutí byli aktivnější. Vyložených šancí však viděly desítky diváků poskrovnu - v první půli nejvážnější situaci přišly po únicích dvou dorostenců v křižanovské sestavě - rychlík Těšík nešikovně zvolil nepřesné zakončení na zadní tyč, dobře seřízená mířidla neměl ani agilní Bajer. V obou případech si mohl hostující brankář oddychnout, protože nemusel ani zasahovat. Paradoxně se z jistého úhlu pohledu stal jedním z hrdinů střetnutí a to tím, že svou pozici do druhého dějství přenechal jednomu ze spoluhráčů.

Bobrová lépe zvládla druhý poločas

Do druhé půle totiž hosté nuceně přeskupili řady, do brány se postavil obránce Roháček, a od začátku se měl co ohánět - ve 49. minutě po Těšíkově rohu hlavičkoval Navrátil, Roháček rukou dokázal míč vytlačit na tyč. Po pár minutách se souboj obou borců opakoval, Roháčkův skluz pod Navrátilovy nohy uchránil hosty od pohromy a zároveň poslal domácího útočníka s nateklým kotníkem ze hry. Jeho nástupce Trnka se, jak už to v posledních měsících bývá pravidlem, na hřišti bez přílišného zájmu spíš hledal, a útočnou snahu křižanovských tak obstarávalo zejména mladé trio Těšík - D. Uhlíř - Bajer. Různorodé kombinace všech uvedených vyústily v další dvě tři solidní šance, míče však lítaly pouze kolem tyčí bobrovské brány. Když už se domácí dostali za hostující obranu, Roháček se zachoval spolehlivě v souladu s tím, že jeho běžnou náplní práce je obrana, a míče poklízel do bezpečí spíše z pozice stopera než brankáře. Stalo se tedy přesně to, co v zápasech tohoto typu přichází s železnou pravidelností - Bobrové stačil ojedinělý protiútok, následoval prudký roh směřovaný kousek před malé vápno, Burian na míč nedosáhl, s čímž nepočítal ani hostující Laštovička, od něhož se balon do slova a do písmene odrazil za bezmocného Bajera. Zbytek zápasu se nesl ve snaze domácích skóre aspoň srovnat, ale jakkoliv hra nebyla vůbec špatná, neefektivita v koncovce stála křižanovské body.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Roman Navrátil:

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Dnes jsme měli docela kliku. Vytěžili jsme z minima maximum a při šancích domácích při nás stálo štěstí ".



Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Stupka [-] , J. Milota [-] , J. Uhlíř [-] , A. Burian [-] - M. Petr [-] , P. Kaštan [-] (61. D. Fendrych [-] ) , D. Uhlíř [-] , P. Bajer [-] - R. Navrátil [-] (55. F. Trnka [-] ) , M. Těšík [-] -

TJ Sokol Bobrová
J. Trnka [-] (46. T. Červinka [-] ) - J. Svoboda [-] , P. Laštovička [-] , M. Hájek [-] , T. Hrbek [-] , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , M. Mašek [-] , L. Křepela [-] , K. Flídr [-] , J. Stupka [-]

ŽK: 30. R. Navrátil , 60. D. Uhlíř - 42. P. Laštovička , 71. T. Hrbek , 79. J. Svoboda .
Hráči zápasu: D. Roháček , P. Laštovička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Stehlík Michal - FLÍDR Lukáš (N), HLADÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.