0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov vyhrál dvěma góly do šatny


Branky


0

Konec poločasu patřil v Osové Bítýšce vždy hostům z Křižanova, který po dvougólové výhře upevnil třetí příčku v tabulce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fendrych skóroval v poslední minutě první půle

Zápas na těžkém terénu od začátku přinesl fotbal plný osobních soubojů a hry převážně mezi šestnáckami, ale s přibývajícím časem začali hosté z Křižanova více držet balon a lépe kombinovali ale žádnou větší příležitost si nevypracovali. Až po půl hodině hry dostal balon za obranu Navrátil, dával pod sebe na Trnku ale ten byl na malém vápně zablokován. Hosté zahrávali hodně standardních situací a z jedné se prosadili těsně před poločasem. Petrův roh nedokázali domácí odvrátit, míč se dostal na zadní tyč, kde úplně sám zakončoval Fendrych ranou pod břevno. Do šaten tedy odcházeli spokojenější hosté.

Střídající Těšík v závěru pečetil výhru Křižanova

Druhý poločas se odehrával podobně jako první, hra byla převážně mezi vápny, ale v průběhu převzala iniciativu domácí Bitýška, která se do vápna dostávala převážně centry ze stran, ty ale zkušeně sbíral Bajer. Hosté hrozili především z brejků. Po hodině hry získali hosté na útočné polovině míč, Navrátil uvolnil Trnku, který postupoval ze strany na golmana, ale Hršel předvedl výborný zákrok. Rozhodnutí přišlo v 89.minutě. Dobře hrající D.Uhlíř vyslal do samostatného úniku Těšíka, který už si věděl rady a tvrdou střelou upravil na konečných 0-2.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Marek Vařílek: Na velmi těžkém terénu byli šťastnější hosté. Domácí si žádnou větší šanci nevytvořili.

SK FC Křižanov
Roman Navrátil: Věděli jsme, že na těžkém terénu může utkání rozhodnout jeden gól a to se potvrdilo. Nám se ho podařilo vstřelit těsně před pauzou a v druhé půlce jsme náskok zkušeně pohlídali a v závěru potvrdili gólem na 0-2.



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - A. Trojan [-] , P. Kališ [-] , T. Karmazín [-] , P. Jelínek [-] , P. Večeřa [-] (89. P. Šoustar [-] ) - J. Malý [-] (84. P. Karmasin [-] ) , J. Jelínek [-] , O. Zeman [-] , L. Sýkora [-] (75. M. Dupal [-] ) - M. Vařílek [-] -

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Stupka [-] , J. Uhlíř [-] , J. Milota [-] , A. Burian [-] - M. Petr [-] , P. Kaštan [-] (53. P. Bajer [-] ) , D. Uhlíř [-] , D. Fendrych [-] - R. Navrátil [-] (68. M. Těšík [-] ) , F. Trnka [-] (81. M. Burian [-] )

ŽK: 47. J. Jelínek , 53. T. Karmazín , 67. P. Jelínek , 69. J. Hršel , 72. P. Kališ - 26. R. Navrátil , 47. A. Burian , 59. M. Petr , 72. J. Uhlíř , 76. J. Stupka , 84. M. Burian .
Hráči zápasu: D. Fendrych , P. Bajer , D. Uhlíř .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - SKRYJA Stanislav, CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.