Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horkého hattrick rozhodl o výhře Santusu


Branky


0

Jívoví vyhrálo s Novou Vsí B a již je v tabulce druhé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jívoví vedlo o branku

Jívoví do zápasu nevstoupilo vůbec dobře a během první desetiminutovky musel Štryncl zachraňovat svými zákroky nejednu nebezpečnou šanci hostí. Z ničeho nic však na druhé straně v 11. minutě udeřili domácí, konkrétně Jindřich Horký, který se v nepřehledné situaci na rohu malého vápna zorientoval nejlépe a otevřel skóre zápasu. Po vstřeleném gólu se hra více vyrovnala. Hosté z Nové Vsi praktikovali dlouhé nákopy na své dva útočící hráče a Santus tradičně kombinoval kolem vápna soupeře. Jedna taková kombinační akce vedla ve 14. minutě k druhému gólu v síti Čížka. Holubář netradičně hrající na levé obraně našel přesným pasem Horkého, ten přiťukl Romanu Havlíčkovi do zcela volného prostoru a ten už si s celou akcí poradil na výbornou a zvýšil na 2:0. Nutno podotknout, že přes dvougólový rozdíl už po čtvrthodině zápasu, neměli domácí zdaleka takovou herní převahu, jak by se mohlo podle stavu zdát. Jívovští hodně otevírali hru a „hořelo“ jim to především ve středních řadách, kdy nechávali novoveským záložníkům až moc prostoru. Jedna taková situace vedla v 37. minutě ke kontaktnímu gólu, z velkého vápna se prosadil Jinek a dostal tak rezervu Nové Vsi opět do hry.

Santus porazil oslabeného soupeře

Druhá půle nezačala pro hosty vůbec podle jejich představ. Po ostrém zákroku u postranní čáry a nedopískaném faulu na svoji osobu, se hned ve 47. minutě po ostrém slovníku vůči hlavnímu rozhodčímu musel poroučet ze hřiště Nejedlý. Nastalé situace domácí Santus využil dokonale. V 50. minutě se na velkém vápně ocitnul zcela osamocený Jakub Koukola, svojí střelou sice trefil pouze tyč, odražený míč se ale dostal přímo na kopačku Havlíčkovi a ten z první poslal svůj tým opět do dvoubrankového vedení. Chvíli na to mohl Havlíček dovršit hattrick, ale na malém vápně netrefil odkrytou bránu. Od té chvíle však nebyla na hřišti vůbec znát početní převaha Jívoví, domácí se proti oslabenému soupeři spíše trápili. Hostům navíc fungovala jejich taktika nakopávaných míčů a společně se zmatky v domácí obraně to v 69. minutě vedlo ke snížení z kopačky Bureše. Domácí dokázali vzápětí bleskově strhnout dvoubrankové vedení na svou stranu, Horký svým typickým způsobem prokličkoval přes všechny obránce a sólovou akci zdárně zakončil gólem. Novou Ves to ale znova nepoložilo a hned v následující akci vyskočil v klubku hráčů v malém vápně Jívoví nejvýše Komínek a opět přiblížil svůj tým na rozdíl jediného gólu. Definitivní klid na domácí stranu přidal pár minut před koncem Horký, naběhnul si na rohový kop a střelou v pádu zkompletoval hattrick. Jívoví si tak připsalo důležité 3 body a dotáhlo se na vedoucí Bystřici, za kterou zaostává pouze vinou horšího skóre.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Určitě už jsme letos předvedli daleko pohlednější fotbal než dnes. Zápas to byl nakonec více než vyrovnaný, a to jsme hráli celou druhou půlku přesilovku, cením hosty za jejich bojovnost v druhém poločase. Celkově letos dostáváme moc branek. Sice máme nejlepší útok soutěže, ale na druhé straně také druhou nejhorší obranu. Zatím však body přibývají, tak doufám, že to mu tak bude i nadále.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík:



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - V. Dvořák [-] (56. J. Požár [-] ) , J. Horký [-] , J. Koukola [-] , Z. Holubář [-] , S. Krejčí [-] , R. Havlíček [-] , J. Láznička [-] , M. Koukola [-] , D. Dřímal [-] (86. R. Šejnoha [-] ) , M. Mach [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - R. Jinek [-] (52. V. Bureš [-] ) , T. Nečas [-] (84. P. Svoboda [-] ) , J. Skalník [-] (67. M. Babjačok [-] ) , V. Beneš [-] , J. Šandera [-] , S. Kubík [-] , P. Bureš [-] , V. Komínek [-] , F. Šandera [-] , D. Nejedlý [-]

ŽK: 29. D. Nejedlý . ČK: 47. D. Nejedlý .
Hráči zápasu: J. Horký , R. Havlíček - V. Komínek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: LANDSMAN David - HLADÍK Libor (N), BENEŠ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.