Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody vyzněly v Křoví pro Počítky


Branky


43. M. Kalina , 47. M. Němec , 52. M. Němec - 17. F. Toman , 37. L. Sláma , 49. A. Svoboda , 69. F. Toman , 82. R. Halámka , 84. F. Toman , 88. A. Kment
0

V Křoví padlo rekordních deset branek. Více jich nastřílely Počítky a odvážejí si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počítky si vytvořily dvoubrankový náskok

V neděli 1.10.2017 přijelo do Křoví mužstvo Počítek a čekal se tak souboj o spodní patra v tabulce. Domácí tým postihly v týdnu zdravotní komplikace a tak do utkání nastoupilo nakonec jedenáct zdravých hráčů poskládaných ze dvou týmů. První půlka byla ze strany domácích velice špatná a nebýt velice skvělých zákroků domácího Karmazína v brance, tak skóre utkání by bylo mnohem větší než 3:1 pro hosty. Ke konci poločasu totiž dokázali domácí snížit a vrátili se tak zpět do zápasu. 

Počítky ovládly brankově druhý poločas

Do druhé půlky nastoupilo jiné mužstvo domácích, soupeře zatlačilo a do 7 minut se podařilo domácím srovnat. Za tohoto stavu se do brankových příležitostí dostávali především domácí hráči. Domácí Kalina šel v 60 minutě sám na brankáře, kterého loboval, avšak míč do branky neusměrnil. Hosté si vrátili v 69. minutě vedení na svoji stranu, které do konce zápasu pak již nepustili. Domácí měli ještě střídajícím Kováčem obrovskou příležitost na vyrovnání na 4:4, ale trefil v tváři tvář pouze hostujícího golmana do hrudi. O výsledku tak rozhodla poslední desetiminutovka, kdy hosté 3x skórovali a odvezli si tak výhru do Počítek v poměru 7:3.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla: První půlka byla ze strany domácího týmu hrozná. Ačkoliv sestava byla velice poslepovaná, tak nebýt skvělého Karmazína v brance, utkání bylo rozhodnuto již do poločasu. Druhou půlku jsme soupeře na 20-25 minut zatlačili a z brankových příležitostí jsme vyrovnali, ovšem vedoucí branku v utkání jsme nevstřelili my, ale podařilo se to hostujícímu týmu. Posledních deset minut pak hosté vstřelili 3 branky a bylo tak o osudu utkání definitivně rozhodnuto.

SK Transformátor Počítky
Lukáš Sláma: Do utkání jsme šli s jasným cílem a to zvítězit. To se nám podařilo. Kromě 15 minut ve druhém poločase jsme měli zápas v naší režii. Počet vstřelených branek na našem kontě mohl být podstatně vyšší. Povinné tři body!!



Sestavy


TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - J. Kašpar [-] , L. Knotek [-] , M. Polonec [-] , L. Navrátil [-] , L. Koudelka [-] , Z. Sára [-] , J. Ráboň [-] , R. Roštinský [-] , M. Kalina [-] , M. Němec [-] (55. V. Kováč [-] )

SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] - L. Sláma [-] , M. Řeháček [-] , M. Landsman [-] , T. Straka [-] - P. Hájek [-] , D. Odehnal [-] , F. Toman [-] , A. Svoboda [-] (81. R. Buchta [-] ) - O. Zajíček [-] (79. A. Kment [-] ) , R. Halámka [-] (84. D. Šobej [-] )

ŽK: 48. J. Kašpar - 63. O. Zajíček .
Hráči zápasu: F. Toman , L. Sláma .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - MIDRLA Lukáš (N), BARTOŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.