Výhru Křižanova vystřelil Roman Navrátil


Branky


0

Křižanov se po výhře nad Dolní Rožínkou posunul na špici tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Ve slunečném,ale větrném sobotním odpoledni přivítali hráči Křižanova na svém hřišti nováčka, a zárověň štiku, z Dolní Rožínky. Křižanov musel oproti minulému týdnu udělat v sestavě hned 4 změny a to bylo zpočátku utkání znát. A právě v prvních 25minutách mohla Rožínka rozhodnout zápas. Nováček hrál kombinační fotbal a vytvořil si 3 gólové šance. Nastěští zásluhou nemohoucnosti střelců a jako vždy výborného Bajera tuto část zápasu přečkal Křižanov bez inkasovaného gólu a hra se vyrovnala a Křižanov začal vystrkovat růžky. Matěj Těšík měl 2 hezké střely z poza vápna, ale golman Horák byl na místě. Poločas skončil bez branek.

Navrátil rozhodl ve druhém poločase

Ve druhé půli začali domácí hosty přehrávat, V 58.minutě došlo k neštastnému faulu hostujícího záložníka na půlce hřiště, kdy se oba hráči podívali do slunka a hráč Rožínky nešikovně zfauloval domácího Kaštana. K míči se postavil Martin Petr a nacentroval hezký balon za obranu, kde naběhl Navrátil a levou nohou z první zavěsil přesně pod víko, 1:0. Křižanov hrál co potřeboval a vyrážel do rychlých brejků po ztrátách hostujících hráčů, své šance bohužel nevyužili. Další dvě měl Roman Navrátil, po jedné spálili Matěj Těšík a Patrik Bajer. V době kdy už mohlo být rozhodnuto přišla hezká akce z pravé strany Dolní Rožínky, ale Čermák na malém vápně hlavou zklamal a bránu vůbec netrefil. Poté se utkání dohrávalo v poklidu, křižanovská obrana, v čele s Burianem, v poklidu uhlídala nakopávané balony a zápas dovedli do vítězného konce. 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr: Hráči Dolní Rožínky předvedli velice sympatický výkon a jeden gól měli určitě vsítit. Velice mě potěšilo fair-play hostů, což většina jejjich fanoušků asi nikdy neslyšela. Za 3body jsme velmi rádi, protože jak je vidět i v tabulce, letošní okresní přebor je velice vyrovnaný.

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl:



Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.