1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory v prvním poločase rozhodly v Nové Vsi


Branky


0

Rezerva Nové Vsi prohrála o dvě branky s Bory, když se opět trefili za hosty Ochrana a Špaček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory rozhodly v první půli

Za sychravého počasí přivítalo Novoveské béčko  tradičního soupeře ,hráče z Borů.Zápas dvou týmů ze spodní části tabulky rozhodl svými dvěma brankami nejlepší střelec soutěže Míra Ochrana.Rozhodující fáze zápasu přišla mezi dvacátou druhou až třícatou třetí minutou zápasu.Prvního gólu dosáhli Bory po střele z vápna ,když domácí obrana nechala chvíli bez dozoru Míru Ochranu jenž nekompromisní střelou k tyči nedal domácímu brankáři Čížkovi žádnou šanci.Netrvalo to ani dvě minuty a stejný hráč k radosti hostujících fanoušků navíšil vedení hostů po důrazu v malém vápně na 2:0.Po gólové spršce  se sice domácí snažili s výsledkem něco udělat ,ale s nakopávanými míči neměla hostující obrana žádné větší problémy a naopak rychlými protiútoky dále zatápěli domácí defenzivě v čele z gólmanem Čížkem.Toho po jednom z nich překonal z vápna k tyči střílející Milan Špaček.Domácí opaření třígólovým mankem ještě do konce poločasu stačili snížit na 1:3, když se po pěkném centru z pravé strany od David Špatného trefil hlavou k tyči Honza Skalník.   

Ve druhé půli již branka nepadla

 Druhý poločas byl sice ve znamení herní převahy domácích, kteří se k brance hostů dostávali zejména přes křídla,ale jejich snažení hatila nepřenosná koncovka.A když domácí hráči nedokázali několikrát dostat do branky míče poskakující po brankové čáře zůstal výsledek na konci zápasu 3:1 pro hosty.  



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Naším problémem již v několika zápasech podzimu je ,že nejsme schopni zachytit začátek zápasu v němž prohráváme utkání.Další devízou je spousta neproměněných šancí i když herně nejsme horším celkem.

TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený:



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - T. Nečas [-] , J. Skalník [-] (77. D. Nejedlý [-] ) , M. Ondřejka [-] , T. Nejedlý [-] , S. Kubík [-] (84. F. Černý [-] ) , D. Šatný [-] , P. Bureš [-] , F. Šandera [-] (46. M. Novotný [-] ) , P. Šandera [-] , V. Beneš [-]

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - M. Vávra [-] , A. Novotný [-] , J. Pol [-] (58. P. Prokop [-] ) , J. Kujal [-] , V. Chalupa [-] , J. Netolický [-] , J. Netolický [-] , M. Ochrana [-] , M. Špaček [-] , J. Starý [-]

ŽK: 74. A. Novotný .
Hráči zápasu: P. Šandera - M. Špaček , M. Ochrana .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, HROMÁDKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.