Jívoví rozdrtilo Křoví a stoupá tabulkou okresního přeboru


Branky


0

Křoví opět potvrdilo, že se v jejich zápasech fanoušci nenudí a v zápase bylo k vidění jedenáct branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Santus vstřelil během dvanácti minut pět branek

Jívoví se v letošní sezoně daří lépe než loni po postupu z nižší soutěže, to po 6. kole na jejich kontě stále nebyl ani bod. Nyní po stejné porci odehraných zápasů už Santusáci nasbírali bodů 7. Doma však zatím uhráli po remíze s Bystřicí pouze jeden, takže v neděli chtěli konečně naplno bodovat před vlastním publikem a divákům se tak odměnit za přízeň, kterou projevují i na venkovních zápasech. Hosté z Křoví naopak po sestupu z krajské soutěže marně hledají formu a uzavírají tabulku Okresního přeboru.

 

Ze začátku zápasu byli však nebezpečnější právě hosté, kteří měli hned zkraje utkání pár slibných příležitostí. Jednu takovou se jim už ve 13. minutě podařilo po standartní situaci proměnit a Kalina tak otevřel účet zápasu. Po inkasované brance se osmělili i domácí a postupem času si vypracovávali tlak, který 13 minut před koncem prvního poločasu eskaloval v neuvěřitelnou gólovou smršť. Během 12 minut se domácí Jívoví dokázalo prosadit pětkrát! První zápis do seznamu střelců si ve 32. minutě připsal Vojta Dvořák. Po rohovém kopu se dostal k odraženému balónu, propracoval se do zakončení a v pádu dokázal razantní střelou zakončit, a navíc naprosto přesně. A bylo vyrovnáno. Uběhla sotva minuta a po nedůrazném odkopu hostujícího gólmana, který dokázal zachytit Jindra Horký, ten sám před bránou zachoval chladnou hlavu a placírkou k tyči strhnul vedení na stranu domácích. Stejný hráč hned ve 36. minutě po ideální nahrávce od Romana Havlíčka do malého vápna zvyšoval střelou vnějším nártem na 3:1. To ale stále nebylo ze strany Santusu v první půli vše. 2 minuty po Horkého gólu se prosadil Zdeněk Holubář, kdy právě Horký dokázal vybojovat u rohového praporku míč, svým centrem našel ve vápně Kubu Koukolu, který místo zakončení viděl ještě v příhodnějším postavení Holubáře. Ten z první dokázal trefit odkrytý kout brány. Minutu před vysvobozujícím hvizdem pro Křoví dovršil populárního „bůra“ kapitán Míra Koukola, který po klasické kombinační souhře využil krásného uvolnění Pepy Lázničky a jeho následné přihrávky, a uklidil míč přesně k tyči mimo dosah brankáře.

Jindřich Horký dovršil hattrick

Začátek druhého poločasu ukázal, že domácí jsou opravdu při chuti a 5 gólů jim zdaleka nestačí. V 53. minutě se podruhé v utkání dokázal prosadit Vojta Dvořák, který za velkým vápnem napřáhnul a tvrdou střelou zvýšil už na 6:1. Chvíli na to zkompletoval hattrick domácí kanonýr Jindra Horký svým klasickým způsobem. Prokličkoval přes několik obránců a z hranice malého vápna krásně přeloboval vyběhnuvšího gólmana. 7 gólů už Jívoví uklidnilo a hráči lehce polevili v napadání. To vyústilo ve snížení hostů, když Kalina dodržel systém rychlých gólů tohoto zápasu a dvěma slepenými brankami v rozmezí 68. a 69. minuty korigoval na 3:7. Bohatý gólový účet utkání uzavřel střelou z hranice velkého vápna domácí Josef Láznička. Křoví se tak nadále krčí na dně tabulky a Jívoví poskočilo na pátou příčku, přičemž od čela ho v této zatím velmi vyrovnané sezoně dělí pouze 3 body.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Jsem rád, že jsme konečně naplno bodovali doma a věřím, že vysoké vítězství nabudí kluky ke stejným výkonům i dál a bude nám to tam padat.

TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla: Zápas v Jívoví pro nás začal velmi dobře, do 20. min první půlky jsme se dostali do 5 zcela vyložených brankových příležitostí, avšak sme dokázali využít až téměř tu poslední, kterou proměnil z přehledem Kalina. Bohužel nebylo to v letošní sezóně poprvé, ale čekala na nás černá patnáctiminutovka, kdy domácí proměnili svých pět šancí a poločas končil v poměru 5:1 pro domácí. Druhou půlku se domácí drželi na míči a my jen kosmeticky dvěma brankami upravili skóre zápasu Martinem Němcem na 8:3. V zápase není téměř co hodnotit, prvních 20 minut sme hráli přesně to, co jsme chtěli a domácí tak drželi zkrátka, avšak špatně zvládnutá druhá část první půlky rozhodla o tom, že všechny body zůstali v Jívoví.



Počet diváků: 81. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - HLADÍK Libor (N), TŮMA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.