0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov se radoval ze tří bodů a tří branek v síti Nové Vsi B


Branky


0

Křižanov si připsal druhé vítězství venku a posunul se na čtvrtou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

Pátý díl Okresního přeboru svedl proti sobě domácí béčko Nové Vsi s týmem Křižanova.Domácí do zápasu vlétli ve velkém stylu a již po třech minutách mohli vést dva nula.Proti byl však hostující brankář Bajer který vychytal samostatný nájezd Honzy Svobody a hlavičkující Míra Miluška v dobré pozici mířil těsně vedle jeho branky.Střelecky nepovedené utkání pro domácí pokračovalo i ve zbytku prvního poločasu kdy se do vyložených šancí postupně dostávali Kuba Šandera,Honza Skalník a Petr Bureš ale ani jeden z nich sami proti Bajerovi neuspěli.Hosté se v prvním poločase k  domácí brance moc nedostávali  ale střeleckou nemohoucnost domácích přeci jenom potrestali když se ve třinácté minutě ke střele z třiceti metrů dostal Endlicher a jeho střelu si domácí stoper srazil za bezmocného Babjačoka.Poločas tak skončil 0:1. 

Křižanov vstřelil další dvě branky

Do druhého dějství vkročili  lépe hosté a již po dvou minutách vedli 2:0.To se  trefil z po za domácího obránce  k tyči Filip Trnka.I když se domácí v druhém poločase snažili skóre dotáhnout do vyložených šancí se již  nedostávali a jejich střeli ze středních vzdáleností končili většinou daleko od Bajerovi branky.V 63. minutě dokončili hosté  v Nové Vsi  své střelecké představení ,když Matěj Těšík přeloboval domácího brankáře Babjačoka a tím stanovil konečné skóre na 0:3.                                                                                                                              



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Naše efektivita v tomto zápase byla na bodu nula z čehož pramení i výsledek.

SK FC Křižanov
Josef Milota: Pro nás moc důležité vítězství, které nás snad nakopne k lepším výsledkům ve zbytku podzimní části soutěže.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
M. Babjačok [-] - M. Miluška [-] (46. F. Černý [-] ) , J. Šandera [-] , V. Novotný [-] , J. Skalník [-] , J. Svoboda [-] , T. Nečas [-] , P. Bureš [-] , J. Nečas [-] , F. Šandera [-] , P. Šandera [-]

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Uhlíř [-] , J. Stupka [-] , J. Milota [-] , A. Burian [-] - M. Petr [-] , P. Bajer [-] , M. Těšík [-] , J. Endlicher [-] - R. Navrátil [-] , F. Trnka [-] (50. P. Kaštan [-] )

ŽK: 27. J. Stupka , 34. J. Uhlíř , 42. A. Burian , 58. M. Těšík , 66. M. Petr , 86. P. Kaštan .
Hráči zápasu: P. Bureš .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - JUDA Jaroslav, ŠANDERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.