Hamry konečně doma vyhrály


Branky


0

Proti druhému celku tabulky Bobrové si Hamry připsaly vysoké vítězství 3:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry dvakrát skórovaly

Hamry přivítali na svém hřišti soupeře ze špice tabulky, a to Bobrovou. Zápas začali lépe domácí kladiváři, kteří se od začátku hnali do útoku. Gól pro domácí přišel hned v 11. minutě, když se odražený míč dostal až k Patriku Němcovi a ten krásnou střelou do šibenice za hranicí vápna otevřel skóre. Bobrová chtěla na nepříznivý vývoj zareagovat, ale její nakopávané balony si celkem bez problémů sbírala domácí obrana. Naopak přišla další branka na druhé straně. Po skrumáži ve vápně se nejlépe zorientoval Tomáš Jelínek a střelou o břevno zvýšil na 2:0. Domácí Hamry byly při chuti a chtěli přidat další branky. To se mohlo podařit střelci druhé branky, který však otřel míc jen o tyčku. Bobrová se do vážnějších akcí dostávala jen sporadicky. 

Bobrová nedokázala vstřelit branku

Na začátku druhé půle mohl dát hřebíček pro Bobrovou Dominik Havlík, který vypíchl míč obránci, ale ten ještě stihl skluzem situaci zachránit. Domácí si hlídali především obranu a chtěli hrozit z brejků. Bobrová stále nakopávala, ale úspěch jí to nepřinášelo. Rozhodnutí přišlo v 66. minutě, když se otočkou uvolnil ve vápně Dominik Havlík a křížnou střelou nedal golmanovi šanci. Hamry už si v klidu zbytek zápasu pohlídaly a připsaly si tři body. Příští kolo hrají Hamry v Radostíně, Bobrová přivítá Dolní Rožínku.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Dnes jsme odehráli asi zatím nejlepší zápas v sezoně. Soupeře jsme do ničeho nepustili a dali tři branky, což rozhodlo o vítězství.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Domácí byli prostě dnes lepší a zaslouženě vyhráli. Měli jsme nějaké šance, ale bez efektu.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] (78. J. Sobotka [-] ) , T. Jelínek [-] , P. Novotný [-] , V. Zedníček [-] (70. P. Danko [-] ) , J. Dvořák [-] , P. Vašek [-] (83. M. Petrik [-] ) , I. Sojma [-] (35. J. Zábranský [-] ) , T. Novotný [-] , P. Němec [-] , A. Šabart [-]

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - I. Roháček [-] , J. Svoboda [-] , P. Laštovička [-] , R. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] , J. Trnka [-] (66. P. Janda [-] ) , M. Mašek [-] , L. Křepela [-] , K. Flídr [-] , J. Stupka [-]

ŽK: 39. V. Zedníček , 60. P. Němec - 56. J. Svoboda , 58. I. Roháček .
Hráči zápasu: T. Jelínek , P. Novotný , P. Vašek .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - SKRYJA Stanislav, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.