4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Matěj Těšík předvedl v Křižanově velké gólové představení


Branky


20. M. Těšík , 67. M. Těšík (p.) , 85. M. Těšík (p.) , 90. M. Těšík - 47. O. Zajíček , 59. M. Landsman
0

Všechny čtyři branky vstřelil Matěj Těšík do sítě Křižanova a domácí si tak připsali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o branku

Na pěkně připraveném křižanovském trávníku se střetla mužstva se třemi body a oba mančafty chtěli svůj bodový stav zlepšit, což se od začátku dařilo více domácím, kteří drželi míč na svých kopačkách. Ve 20.min začalo galapředstavení dorostence Matěje Těšíka. Přebral míč za šestnáctkou hostí, otočil se s míčem a z 20 metrů přízemní střelou k pravé tyčce nedal gólmanovi šanci. Po zbytek poločasu byla hra vyrovnaná, ale žádné větší šance jsme už neviděli..

Matěj Těšík předvedl gólový koncert

Do druhé půle jakoby domácí ani nenastoupili a hosté je ihned potrestali. Hostující Zajíček po kontaktu s Burianem upadl a pískala se penalta.  Zkušený Bajer v bráně ji vyrazil ale k odraženému balonu se dostal Zajíček, zasekávačkou se zbavil tří obránců a střelou na zadní tyč vyrovnal. Domácí se nemohli vzpamatovat a tak je za dalších 12min potrestali hosté brankou na 1-2, když si domácí gólman srazil střílený centr do sítě. Domácí reagovali střídáním, na hřiště se dostal další dorostenec Patrik Bajer a po faulu na něj se pískala penalta. K té se postavil zkušený Burian, ale trefil golmana do nohou, ale hostující hráči byli ve vápně moc brzo a tak se penalta opakovala. Na druhý pokus se postavil M. Těšík a nekompromisní ranou pod břevno vyrovnal. O chvíli později se pískala penalta i pro hosty, ale domácí gólman excelentním zákrokem zlikvidoval i druhou penaltu. Domácí chtěli co nejdřív rozhodnout, ale to se jim podařilo až v závěru. Výborně hrající Patrik Bajer zatáhl po pravé straně míč do vápna a byla z toho opět penalta. K ni se postavil M. Těšík a opět nekompromisně proměnil. Konečně rozhodnutí přišlo v závěru, kdy po akci Patrika Bajera uklízel do prázdné brány opět Matěj Těšík, který toto utkání rozhodl svými čtyřmi zásahy.


Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota: Začátek utkání jsme lépe zachytili my. Snažili jsme se hrát po zemi a kombinačně, což se nám během první půle dařilo a vytvořili jsme si i nějaké gólové příležitosti a jednu se nám podařilo využít. Počítky hrozili z brejků, kdy nás v první půli dvakrát zachránil Petr Bajer. Po nástupu do 2.půle jsme na 15. minut naprosto vypadli z role a Počítkám se podařilo otočit. Naštěstí jsme se včas vzpamatovali a s přispěním štěstí a opět skvělého Petra Bajera, který chytil dvě penalty jsme utkání zvládli otočit.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Když v zápase nedáme dvě penalty a neproměníme šance nemůžeme vyhrát.



Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Uhlíř [-] , J. Stupka [-] (85. M. Král [-] ) , J. Milota [-] , A. Burian [-] - M. Petr [-] , P. Kaštan [-] (50. P. Bajer [-] ) , M. Těšík [-] , J. Endlicher [-] - R. Navrátil [-] (57. F. Lukášek [-] ) , F. Trnka [-]

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - P. Beneš [-] , M. Řeháček [-] , T. Straka [-] - P. Hájek [-] (75. R. Klement [-] ) , M. Landsman [-] , F. Toman [-] (80. L. Sláma [-] ) , O. Zajíček [-] , A. Kment [-] - D. Bednář [-] , R. Halámka [-] (72. M. Kuřítko [-] )

ŽK: 29. A. Burian - 14. R. Halámka , 41. M. Řeháček , 63. M. Landsman , 67. P. Hájek , 82. P. Beneš .
Hráči zápasu: M. Těšík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MYŠKA Roman - BAJER Petr (N), TOMŠÍK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.