0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy překvapivě vysoko porazily nováčka soutěže


Branky


6. T. Zítka , 36. P. Bureš , 60. P. Bureš (p.) , 80. P. Bureš , 82. B. Velen
0

Klub z čela tabulky, Dolní Rožínka v domácím prostředí utržila debakl s Rozsochy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsochy vedly o dvě branky

V 5. kole okresního přeboru přivítala domácí Dolní Rožínka hosty z Rozsoch. Hned od začátku byli lepší domácí, ale po chybě brankáře Horáka se dostali hosté lacino do vedení, když do prázdné branky zakončoval Zítka.  Po brance byli stále lepší domácí, ale moc bez brankových příležitostí. Jedinou větší příležitost měl Fendrych, ale bohužel pro domácí minul hostující bránu. Hosté útočili sporadicky po chybách domácích a po standartních situacích. Po dalším nedorozumění domácí obrany s brankářem vedli hosté opět po jednoduché brance už 2:0. Domácí se ale stále snažili a těsně před poločasem  po pěkné akci minul Hofman. Poločas tedy skončil 2:0 pro hosty, kteří za toto skóre mohli děkovat fotbalovému Bohu.

Petr Bureš si připsal hattrick

Po poločase se domácí opět snažili, více kombinovali a měli o hodně více ze hry, ale branku vstřelili opět hosté. Z penalty se prosadil hostující kanonýr Bureš. V 65. minutě domácí promarnili další velkou šanci, když přestřelil hostující branku Ondřej Černý. Po této šanci domácím už došla šťáva a hosté po dalších chybách domácích přidali další dvě branky. Hattrick dokonal Bureš a po chybné malé domů se prosadil Bohumil Velen. Rád bych ještě zmínil prakticky bezchybný výkon rozhodčího Šoustara, který se postaral o klidný průběh utkání. Na závěr bych jen dodal, že tento zápas se domácím trochu vrátil, když v Hamrech dali branky prakticky ze všeho a dnes se to stejné povedlo hostům z Rozsoch.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl:

TJ Rozsochy
Michal Strachoň: Utkání jsme odehráli velice dobře v obraně a proto se domácí neprosadili. My jsme naopak trestali všechny jejich zaváhání a proto si myslím, že naše výhra je zcela zasloužená. Děkuji všem hráčům za dobrý výkon.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - P. Vondruška [-] (79. T. Hille [-] ) , M. Lukš [-] , O. Černý [-] , O. Chocholáč [-] (67. V. Kopecký [-] ) , L. Hofman [-] , P. Bartoněk [-] , L. Macháček [-] , A. Chmelíček [-] (46. J. Čermák [-] ) , P. Bukáček [-] , M. Fendrych [-] (46. J. Večeřa [-] )

TJ Rozsochy
M. Střešnák [-] - J. Zítka [-] , E. Šibor [-] , J. Nebola [-] - T. Zítka [-] , B. Pazdera [-] (82. J. Špaček [-] ) , B. Velen [-] , J. Holý [-] , M. Šafránek [-] (69. S. Padrtka [-] ) - P. Bureš [-] , J. Smolka [-] (62. A. Jaroš [-] ) -

ŽK: 23. A. Chmelíček , 43. P. Bukáček - 26. J. Nebola , 38. T. Zítka , 49. E. Šibor .
Hráči zápasu: P. Bureš , B. Velen .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - LUKŠ Jaroslav (N), STŘEŠŇÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.