Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry otočily zápas ve druhém poločase


Branky


0

Osová Bítýška v domácím prostředí nezvládla ve druhém poločase pohlídat dvakrát vedení a nakonec odešla z tohoto souboje s Hamry poražena.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení

V utkání se střetly dva týmy z opačných pólů tabulky. Domácí Osová Bítýška, která hraje celý podzim v domácím prostředí zatím ztratila před svými diváky jen dva body za jednu remízu. Hamry po minulém týdnu, kdy podlehly doma o pět branek Dolní Rožínce se krčily z jedním bodem na dvanácté příčce tabulky. Zápas začal vyrovnaně což se také očekávalo. Přesto bylo po chvilce jasné kdo má více ze hry. Byli to hosté z Hamrů, kteří si vytvořili několik šancí. Domácí držel gólman Jaroslav Hršel a přišel trest na druhé straně. Domácí Bitýška před poločasem podnikla ojedinělou akci, kterou proměnila ve vedoucí gól, úspěšným střelcem byl v 42. minutě Ondřej Liška.

Hamry obrátily skóre zápasu

V druhé půli se hnaly Hamry opět do útoku a brzy vyrovnaly, když Dominik Havlík prostřelil vše před sebou. Když to vypadalo, že kladiváři utkání zlomí, přišla branka pro domácí, když si hosté dali vlastní branku. Hamry však brzy opět vyrovnaly, když se pod břevno trefil Jan Dvořák. Bylo jasné, že kdo dá třetí gól bude blízko výhře. To se povedlo deset minut před koncem kladivářům, když dorazil do prázdné branky Tomáš Jelínek. V závěru se ještě nechal zbytečně vyloučit domácí stoper Aleš Trojan, a tak si Hamry pohlídaly zaslouženou výhru. V příštím kole hamry přivítají v domácím prostředí v tabulce druhou Bobrovou. Osová Bítýška opět před vlastními diváky bude bojovat o další vítězství s nováčkem z Dolní Rožínky.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Pavel Machát: Z naší strany špatná hra i přístup. Soupeř byl lepší a zaslouženě bere tři body.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: V prvním poločase domácí vedli, ale my jsme ve druhém poločase dovedli zápas do zaslouženého vítězství.



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - A. Trojan [-] , L. Sýkora [-] , T. Karmazín [-] , P. Jelínek [-] (46. P. Kališ [-] ) , P. Večeřa [-] - M. Navrátil [-] , P. Antoš [-] (73. M. Dupal [-] ) , O. Zeman [-] - M. Vařílek [-] , O. Liška [-] -

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] , P. Novotný [-] , J. Dvořák [-] (88. I. Sojma [-] ) , V. Zedníček [-] (78. P. Vašek [-] ) , J. Sláma [-] , K. Tesař [-] , T. Novotný [-] , P. Němec [-] , A. Šabart [-]

ŽK: 40. P. Jelínek , 67. A. Trojan - 17. A. Šabart , 71. T. Novotný , 82. D. Havlík . ČK: 83. A. Trojan .
Hráči zápasu: O. Liška - T. Jelínek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - CHYTKA Zdeněk (N), KUBÍČEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.