Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová si zastřílela proti Svratce


Branky


0

V Bobrové viděli diváci devět branek. Tentokrát oproti třem úvodním kolům defenzívy byly ještě na dovolené a proto diváci viděli gólový brankostroj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová skórovala na konci první půle

Tentokrát na sebe narazily týmy, které si v minulém kole připsaly bezgólové remízy. Po úvodním oťukávání první zahrozili domácí, ale loudavá střela Jirky Svobody skončila na tyči. Až v 25 min. se hostující obrana nedomluvila při dlouhém balonu a dříva jmenovaný otevřel skóre. Chvíli poté i domácí chybovali v obraně a Tomáš Vítek dorazil u tyče na 1:1. Domácí měli ale více ze hry, po gólech volali šance J. Svobody a hlavně M.Maška po skvělém průniku Ivoše Roháčka. Míra Mašek nakonec skóroval v 41 min. s velkým přispěním hostujícího obránce. Těsně před pauzou bylo už 3:1, když Ivoš Roháček obešel i golmana a neomylně zavěsil.

Diváci viděli dalších pět branek

Po přestávce se čekalo, zda hosté něco udělají s nepříznivým výsledkem. Opak byl ale pravdou. Hned z první nebezpečné akce našel Míra Mašek z úhlu skulinku mezi golmanem a tyčí, chvíli nato Ivo Roháček opět obcházel hostujícího golmana, ten jej ale podrazil a z penalty zvýšil Petr Dvořák. Domácí tak vstřelili během deseti minut čtyři góly a dál se hnali za dalšími. V tutovce selhal J.Svoboda, Jára Stupka trefil další tyč. Pozornost domácích poté trochu polevila, takže hostující Jan Pech a Zdeněk Kalina dali čtvrt hodiny před koncem dva góly a utkání tím pádem dostalo nečekaný náboj. Nejprve se trefil s osmnácti metrů krásně pod břevno Jan Pech a o dvě minuty poté po hezké individuální akci Zdeněk Kalina. Hosté ožili a domácí obrana se ještě musela hodně činit, aby se neopakovalo něco podobného jako před týdnem va Strážku. Až v samém závěru rozhodl Jirka Svoboda, který z vlastní poloviny prošel přes dva obránce až před bránu a domácí si mohli oddechnout.
 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Oproti minulému zápasu to dnes bylo herně a hlavně střelecky podstatně lepší, možná trochu škoda toho polevení ke konci. Nutno ale podotknout, že hosté dnes nebyli v optimální sestavě. "

SK Svratka
Vojta Šmahel:



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - I. Roháček [-] , J. Svoboda [-] , P. Laštovička [-] , M. Hájek [-] , R. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] , M. Mašek [-] , K. Flídr [-] , L. Křepela [-] , J. Stupka [-]

SK Svratka
P. Štěpánek [-] - T. Jambor [-] (55. Z. Kalina [-] ) , P. Moučka [-] , J. Mayer [-] , M. Moučka [-] , J. Řádek [-] , J. Pech [-] , T. Vítek [-] , J. Lédl [-] , J. Mládek [-] , M. Ondra [-]

ŽK: 50. J. Svoboda .
Hráči zápasu: I. Roháček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - NOVÁK Vladimír (N), CHRÁST Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.