Bobrová se prosadila ve druhém poločase


Branky


0

Zlepšeným výkonem ve druhém poločase se Bobrová mohla radovat v zápase s Počítky z tříbodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Hosté si v minulých sezonách z Bobrové většinou odvezli nějaký ten bodík, domácí proto toužili tuto pro ně nelichotivou sérii již ukončit.
Úvod tomu ale moc nenasvědčoval. Domácí hráli nepřesně a komplikovaně a tím umožnili hostům vytvořit si několik velmi nebezpečných situací, které domácí i s přispěním onoho pověstného štěstíčka přežili bez golové úhony. I přesto měli největší šanci první půle domácí, kdy se asi po půl hodině hry hezky uvolnil Ivoš Roháček, ale jeho ránu Šobej vytěsnil na břevno. Hosté dál hrozili, ale do kabin se šlo za bezgolového stavu.

Penalta rozhodla o osudu zápasu

Úvod druhé půle ale domácím vyšel. V 52. min byl faulován Jirka Svoboda a Petr Dvořák otevřel z penalty skore. Hostitelé začali pomalu přebírat otěže zápasu do svých rukou a o poznání více ohrožovali hostující branku. Hosté to ovšem samozřejmě nevzdávali, takže domácí golman Tomáš Flek musel skvělým zákrokem pomoci udržet čisté konto, na druhé straně hostům opět zvonila branková konstrukce po střele Michala Hájka. Definitivu přinesla až 85. min., kdy domácím vyšel parádní brejk, na jehož konci perfektní přihrávku Ivoše Roháčka uklidil do sítě novic Petr Laštovička, který tak tím nejlepším možným způsobem oslavil svůj první mistrák v bobrovském dresu. Do konce se již nic podstatného nestalo, takže za zlepšený výkon po pauze berou tři body domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " První půlka nám moc nevyšla a byli jsme rádi za 0:0. Po pauze jsme se zlepšili a podařilo se nám urvat zápas v náš prospěch"

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Rozhodlo naše neproměňování šancí v prvním poločase a brzký gól z penalty na začátku druhého poločasu. Musíme přidat v důrazu a v zakončení.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - KOCOUR Erik, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.